| mary4567 a întrebat:

Am o problema. Sper ca ma puteti ajuta. Am fost la nunta verisoarei mele si am purtat dres (stiind ca am avut sandale) pentru ca aveam zgarieturi pe picioare si la incaltaminte piciorul meu arata rau [ mi sa cunosc venele]. Ma simt oribil, ce sa fac sa ma calmez? si in plus vin si nunta urorii mele si sunt domnisoara de onoare. Ce sa >fac? in legatura cu aceeasi problema. funda

5 răspunsuri:
| nicoleta01 a răspuns:

Pai am mai vazut aceasta intrebare.hmm deja ai fost la nunta?

| Al3x_7829 a răspuns:

SAlut.Trebuie sa fii tu insati nu trebuie sa te iei dupa unu si altu ca vai ai piciorul urat sau sa te simti jignita si daca e sa se intample nu-i baga in seama tot iei o sa vina la tine sa iti ceara scuze bafta

| Lora a răspuns:

Foloseste un autobronzant sau fond de ten da-te pe picioare si vei arata super!

| KaterinaPetrova a răspuns:

Poate pentru ca din cauza ca esti slabaa.stai linistita si mie si la mai multe fete li se cunosc venele la picioare.este mult mai bine decat sa ai picioarele ca niste butucistraight face

| Loolsae a răspuns:

Heii.calmeazate...si ce daca esti zgariata pe picioare? si eu am fost zgariata pe picioare si toate alea si mergeam in pantaloni scurti.si nu ma simteam ofensata in niciun fel.Si nici cei din jurul meu.
Ai putea sa te duci la farmacie si sa i arati doamnei/domnului ce ai la picior si iti va da o alifie ceva cicatrizant si va trecetongue, daca nu va trece pana atunci, opteaza la un corector plus dres subtire care-ti face picioru sa sclipeasca.marca:CARE