Salutare! Eu sunt fată, și așa mai pățesc și eu cu părul. In sensul că, atunci cand vreau și ma chinui să-l aranjez, sa-mi stea asa cum imi place, nu reusesc, de cele mai multe ori. Astfel, sfarsesc prin a ma enerva si il prind simplu, numa' nasol sa nu se vadă, sau ma ambitionez si ma tin de el sa-mi stea cum vreau eu( ori daca nu, gasesc o alta modalitate de a-l aranja drăguț). Dar, exista si cazul in care, fara sa vreau, parul meu se aranjeaza de lasine; adica fara ca eu sa vreau, imi sta super bine. Atunci profit de ocazie si ma bucur de el asa. Nu stiu ce sfat ti-as putea da. Adica, in afara de sa incerci pana sa te enervezi( cum fac eu), altceva nu mai stiu. Scuzee.
Maturizeaza-te! Eu stiu ce o sa fac cand o sa ma enerveze parul. Il rad, il tai de tot. Nu zic sa faci la fel, dar nu mai fi asa superficial. Parul tau este in regula.
A, si faza cu spalatul zilnic....am inteles ca nu e chiar atat de recomandat. Cel mai bine ar fi sa speli parul o data la 3-4 zile. E mai bine pentru sanatatea parului tau
anonim_4396 întreabă:
kalakkas întreabă: