| sweetcandy_8624 a întrebat:

Am o problema. Vroiam sa ma vopesesc culoarea Rihannei asa ca m-am dus la salon si m-am decolorat dar mi-a iesit un portocaliu in cap... Ce sa fac ca sa imi iasa rosu ala aprins? HELP ME PLEASE.

Răspuns Câştigător
| KaterinaPetrova a răspuns:

Buna.te-ai dus la salon si,, profesionistele'' alea nu au stiut sa te faca? Mda.asta e Romania:)) eu zic sa incerci vopseaua syoss culoarea roscat intens:) poti sa te uiti pe site si iti poti face si test ce culoare ti s-ar potrivi cel mai bine:P www.syoss.ro FUNDOI?:)

6 răspunsuri:
| znstr a răspuns:

Frunzele de nuc, castan, urzica sau ceaiul negru. Pentru o culoare mai inchisa a parului poti folosi un decoct(sucul obtinut prin fierberea plantelor) din frunzele de mai sus, la alegere, cu care sa-ti clatesti parul dupa ce l-ai spalat. La fel si in cazul ceaiului negru, la ultima clatire se poate folosi o infuzie din acesta.
Ai putea incerca si cu cafea : fierbi cafea intr-o cratita mai mare pe care o folosesti ca sa te clatesti dupa baie.
Exista un sampon cu extracte de frunze de nuc de la Elmiplant care-ti poate inchide culoarea un pic.

Daca asa nu merge, nu ai decat sa te mai vopsesti odata peste vreo 3-4 saptamana, un rosu mai inchis ca sa fii sigura ca-ti iese rosul ala. Numai bine!

| PetreConstanta a răspuns:

Cumpara vopsea culoarea visina putreda si vopseste-te acasa

| anonimsiatat a răspuns:

Incearca vopseaua de la wellaton rosu vulcanic.este ft buna nici nu distruge parul, sau nuantator culoarea 'rosu funky'.

| anonimsiatat a răspuns:

Incearca vopseaua de la wellaton culoarea 'rosu aprins' sau nuantator culoarea 'rosu funky', vopseau este ft buna nu-ti va afecta parul.Te pup.

| sweetcandy_8624 explică:

Va multumesc tuturor pentru raspunsuri o sa oncerc sa vad ce pot face MULTUMESC TUTUROR.

| sweetcandy_8624 explică:

Credeti ca daca ma vopsec peste portocaliu cu o vopsea din comert imi va iesit culoarea aceea...sau macar asemanatoatre?