| Gabry33 a întrebat:

Am o vesta cu blanita si este gri dar nu stiu cu ce culori sa o asortez, imi puteti spune? dau vot si poate funda

Răspuns Câştigător
| ELena30 a răspuns:

Poti sa o asortezi chiar si la un look mai colorat, iar vestuta sa aiba aceeasi nuanta cu incaltarile sau cu accesoriile.
Ia ti jeansi skinny, top simplu alb/ negru si pantofi inalti cu platforma negri si o gentuta pufoasa gri, sigur vei iesi din anonimat happy
Incearca sa o combini si la un look casual, blugi slim, ugg uri gri un pulovar oversize, cateva lantisoare suprapuse cu motive haioase. Sunt sigura ca va iesi un outfit superb. Succes happy

4 răspunsuri:
| Aednaxela2233 a răspuns:

Parerea mea e ca sa iti pui o maleta alba pe dedesubt, dupa vesta si blugi negri.

| Mitsuri10 a răspuns:

Cred ca ar merge cu negru(pantaloni) si pe subt ea o bluza ori alba ori gri.Si de ce nu, cred ca merge si bluza neagra.Accesoriile de asemenea trebuie asortate. Sper ca te-am ajutatwinking!

| MaryD a răspuns:

Este o regula, la culorile neutre(negru maro gri alb)poti purta orice culoare.

| jwrules a răspuns:

Buna...daca ai o vesta cu blanita gri inseamna tinuta casual.griu-l merge cu urmatoarele culori:alb, negru si maro.Astea sunt culorile de baza cu care merge vesta.o poti purta cu:jeansi skinny /evezati si chiar cu o fusta cu cioraci(alb,negru si maro),o maleta alba(sau un tricou u maneca lunga care merge cu jeansi sau rochia),accesorile nelipsite(gentuta,cercei(lant)sau daca e frig(fular,manusi si caciulita),peste vesta o jacheta scurta/lunga la alegere(merg amandoua daca vesta este scurta, cizme(UGG, ghete sau cizme pana la genunchi)la alegere.NICIODATA nu porti vesta cu culori deschise pentru ca vesta(care este de anotimpul toamna-iarna)nu merge cu culorile funky cele deschise... daca mai ascultat vei arata ca o printesa superb (sunt sigura). Bafta!happy