Poti sa o asortezi chiar si la un look mai colorat, iar vestuta sa aiba aceeasi nuanta cu incaltarile sau cu accesoriile.
Ia ti jeansi skinny, top simplu alb/ negru si pantofi inalti cu platforma negri si o gentuta pufoasa gri, sigur vei iesi din anonimat
Incearca sa o combini si la un look casual, blugi slim, ugg uri gri un pulovar oversize, cateva lantisoare suprapuse cu motive haioase. Sunt sigura ca va iesi un outfit superb. Succes
Parerea mea e ca sa iti pui o maleta alba pe dedesubt, dupa vesta si blugi negri.
Cred ca ar merge cu negru(pantaloni) si pe subt ea o bluza ori alba ori gri.Si de ce nu, cred ca merge si bluza neagra.Accesoriile de asemenea trebuie asortate. Sper ca te-am ajutat!
Buna...daca ai o vesta cu blanita gri inseamna tinuta casual.griu-l merge cu urmatoarele culori:alb, negru si maro.Astea sunt culorile de baza cu care merge vesta.o poti purta cu:jeansi skinny /evezati si chiar cu o fusta cu cioraci(alb,negru si maro),o maleta alba(sau un tricou u maneca lunga care merge cu jeansi sau rochia),accesorile nelipsite(gentuta,cercei(lant)sau daca e frig(fular,manusi si caciulita),peste vesta o jacheta scurta/lunga la alegere(merg amandoua daca vesta este scurta, cizme(UGG, ghete sau cizme pana la genunchi)la alegere.NICIODATA nu porti vesta cu culori deschise pentru ca vesta(care este de anotimpul toamna-iarna)nu merge cu culorile funky cele deschise... daca mai ascultat vei arata ca o printesa superb (sunt sigura). Bafta!
Georgian1992 întreabă:
kalakkas întreabă: