Ce om nefericit(acela!)
Am devenit atât de răi, incât din cauza frustrărilor, tindem să facem rău celuilalt, ori să ne aratam superioritatea in fata celor mai slabi.
Dacă ridurile sunt atât de pronuntate, cum zici tu, e din cauza că "genetica și stilul de viață, fac ca fiecare piele să îmbătrânească puțin diferit și să reacționeze diferit la influența factorilor externi"
Te poti duce la un salon de infrumusețare si se estompează cu acid hialuronic. Garantat!
Însă, pretul e ridicat.
https://youtu.be/FOR0LyJrGSc
În ce privesc pleoapele căzute, se rezolva doar chirurgical.
Persoana aceea din magazin, să stii că ea inspira milă, nu tu.
A arătat că nu are caracter, deși, avea mănuși.
Sarut mina! Nu pune la inima ce a spu doamna sau domnisoara aceea care te a jignit, ea este o proastă si o frustrată, gura lumii nu o poti inchide tu sau altcineva, tu trebuie sa te accepti si sa incerci unde poti sa faci mici îmbunatatiri si retusuri nu cu operatii care te pot distruge pe viață, multe vedete au apelat la mariri de buze prin botox si au ajuns de nerecunoscut datorita unor medici incompetenti care nu stiu meserie dar stiu sa ia bani, asa ca decat sa te nenorocesti mai bine incearca sa te fardezi mai accentuat prin culori vii roz, rosu, depinde de nuanta tenului si de ce culori te prind, da cu fond de ten sa acoperi imperfectiunile cauta ti culoara care ti se potriveste, cauta ti farduri de ochi si de pleoape care sa i ti scoata in evidenta culoarea ochilor, si rujuri care sa se asorteze feței tale, si poate trebuie sa te vopsesti, si ai mai multa incredere in tine.
Când am început să citesc întrebarea chiar mă întrebam cât va dura până când vei ajunge la eternele tale frustrări legate de aspect. Nu a durat mult.
Masca e obligatorie, nu manusile, in locul tau aruncam toate produsele pe jos si ieseam din magazin, apoi mergeam la prima sectie de politie si depuneam plangere penala pentru hartuire, sa faca mizerie altcuiva, nu mie doar pentru ca arat amarat(a)
apoi protectia consumatorului
apoi incercam sa dau peste seful respectivului magazin, sau mai rau, al lantului de magazine
moama cat urasc JAVRELE care bully de plictiseala sau pentru frustrarile lor IMBECILE
Exagerezi fatuca!
Ai mai ridicat problema asta. Nu cred o iota povestea cu magazinul. Daca tu esti cea din poza, nu ai riduri. Daca nu esti tu, pune o poza sa te vedem.
De ce ai vrea sa scapi de ceva ce face parte din tine?
Asta esti, asa o sa rămâi, nu e un lucru rau.
Oricum ai arată, nu uita un lucru "The beauty is in the eye of the beholder", nu depinde de tine, smile!
DaciaRomania întreabă: