| AliceAnnnnna a întrebat:

Am o zi proasta. Am fost pana la magazin și așteptam la o coada sa iau pâine unde se făceau și sendvișuri. Acolo s-a luat o … de mine ca vezi Doamne de ce nu îmi pun mănuși, ca răspândesc virusul, având in vedere faptul ca deja era produsul meu și nu îl puneam înapoi la raft, n-avea motive sa urle in tot magazinul.
Replicile ei la un moment dat au fost: "ești femeie in buna regula, cred ca ați trecut și de 40 și nu ați învățat in toti anii aceștia…"
I-am spus ca am 23 și începuse sa ma jignească ca dacă și eu am 23 de ani cu ridurile acelea, ca am cearcăne, ca încep sa ma victimizez ca sa i se facă mila.
Chestia asta mi-a stricat ziua fiindcă intr-adevăr, am riduri destul de pronunțate pentru vârsta mea și nu sunt expresive, am una pe mijlocul frunții pana in rădăcina parului și mie când ma incrunt nu mi se formează. Am pleoapele deja căzute și spre tâmpla am riduri și între nas și gura pana la barbie in jos. Care este motivul și cum scap de ele? De ce sunt femei la 50 de ani țiplă, nu au absolut nimic și eu sunt deja tăiată și obosita? Cum scap de lucrurile astea? crying

Răspuns Câştigător
floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

Ce om nefericit(acela!) happy
Am devenit atât de răi, incât din cauza frustrărilor, tindem să facem rău celuilalt, ori să ne aratam superioritatea in fata celor mai slabi.

Dacă ridurile sunt atât de pronuntate, cum zici tu, e din cauza că "genetica și stilul de viață, fac ca fiecare piele să îmbătrânească puțin diferit și să reacționeze diferit la influența factorilor externi"
Te poti duce la un salon de infrumusețare si se estompează cu acid hialuronic. Garantat!
Însă, pretul e ridicat.

https://youtu.be/FOR0LyJrGSc

În ce privesc pleoapele căzute, se rezolva doar chirurgical.

Persoana aceea din magazin, să stii că ea inspira milă, nu tu.
A arătat că nu are caracter, deși, avea mănuși.

10 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Sarut mina! Nu pune la inima ce a spu doamna sau domnisoara aceea care te a jignit, ea este o proastă si o frustrată, gura lumii nu o poti inchide tu sau altcineva, tu trebuie sa te accepti si sa incerci unde poti sa faci mici îmbunatatiri si retusuri nu cu operatii care te pot distruge pe viață, multe vedete au apelat la mariri de buze prin botox si au ajuns de nerecunoscut datorita unor medici incompetenti care nu stiu meserie dar stiu sa ia bani, asa ca decat sa te nenorocesti mai bine incearca sa te fardezi mai accentuat prin culori vii roz, rosu, depinde de nuanta tenului si de ce culori te prind, da cu fond de ten sa acoperi imperfectiunile cauta ti culoara care ti se potriveste, cauta ti farduri de ochi si de pleoape care sa i ti scoata in evidenta culoarea ochilor, si rujuri care sa se asorteze feței tale, si poate trebuie sa te vopsesti, si ai mai multa incredere in tine.

| johnnny123 a răspuns:

Când am început să citesc întrebarea chiar mă întrebam cât va dura până când vei ajunge la eternele tale frustrări legate de aspect. Nu a durat mult.

| Brizbriz a răspuns:

Masca e obligatorie, nu manusile, in locul tau aruncam toate produsele pe jos si ieseam din magazin, apoi mergeam la prima sectie de politie si depuneam plangere penala pentru hartuire, sa faca mizerie altcuiva, nu mie doar pentru ca arat amarat(a) angry
apoi protectia consumatorului
apoi incercam sa dau peste seful respectivului magazin, sau mai rau, al lantului de magazine

moama cat urasc JAVRELE care bully de plictiseala sau pentru frustrarile lor IMBECILE

| Yuoia a răspuns:

Exagerezi fatuca!
Ai mai ridicat problema asta. Nu cred o iota povestea cu magazinul. Daca tu esti cea din poza, nu ai riduri. Daca nu esti tu, pune o poza sa te vedem.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nici nu trebuie sa scapi de lucrurile astea. Faptul ca o idioata urla la tine si se comporta urat nu inseamna ca esti tu in neregula. Ea este o persoana cu caracter urat, sa nu ai vreo indoiala.
Asta esti tu, nu trebuie sa fii tipla, manechin sau mai stiu eu ce.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu nu știu ce are toată lumea cu tine.
Sa dormi între 22:00 și 02:00, asa rezolvi multe probleme

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mai mult somn,alimentatie mai sanatoasa, reduce zaharul. Astea ajuta, ai putea si ceva suplimente precum zinc.
Cat despre omul ala, e total egal cu zero pentru tine, lasa-l sa isi traiasca fanteziile lui comuniste.

| SakuraHaruno4348 a răspuns:

Un lifting facial, face minuni

| Kroms a răspuns:

De ce ai vrea sa scapi de ceva ce face parte din tine?
Asta esti, asa o sa rămâi, nu e un lucru rau.
Oricum ai arată, nu uita un lucru "The beauty is in the eye of the beholder", nu depinde de tine, smile! happy

| Nermesan a răspuns:

Mai toate povestile tale sunt inventate si cu siguranta esti caz de targa