Poate ca aveau dar trebuie sa te gandesti ca totusi ele sunt foarte foarte bine machiate si aranjate la o emisiune televizata. Cum crezi ca arata dimineata fara absolut nimic pe fata? Dar nu trebuie sa generalizezi, sunt si blonde frumoase(si machiate si naturale), cum sunt si blonde urate cu spume. Si da intr-adevar photoshopul poate face multe Nu e bine sa apreciezi calitatile unei femei doar dintr-o poza(retusata) ci mai bine in realitate!
Pai ce parere pot avea? PhotoShop-ul este o minune in lumea asta! Noroc cu el.ca ce ne-am face fara el. :p
Nu este vorba de photoshop ci de organismul fiecaruia... precum si de ingrijirea tenului. Daca ai bani in ziua de azi se pot rezolva multe...
Mda sau photoeditor cred ca daca nu ar exista programele astea ''minune'' nu stiu ce ne'am face noi si altii, d'asta au fost creeateSi alea de pe cutiile de vopsea de par; DE FIECARE data ma intreb oare cum au tenul asa de curat. Dar acum stiu: programele ''minune''
Sunt si persoane care nu au cosuri tot timpul Dar majoritatea "vedetelor" isi distrug ficatul cu antibiotice care impiedica aparitia cosurilor... In plus au 3 tone de fond de ten pe fata Nimeni nu-i perfect , toata lumea are defecte, ideea e sa stii sa le ascunzi Iar pozele da, majoritatea sunt editate...
DaciaRomania întreabă: