Buna, pai un eyeliner bun de preferat negru ti-ar scoate ochii in evidenta.Incearca si smoky eyes, te-ar prinde foarte bine .Pentru fard de pleoape foloseste culori inchise, un gri, albastru inchis, maro.
xoxo
Si eu si mai toata lumea imi spune ca albastru imi scoate ochii in evidenta.
sper sa te ajute ce ti'am zis:*:*
Cu un smookey eyes, si culori inchise sau contrastante in machiaj ex: culori calde, auriu, argintiu, NEGRU, maro, gri
Probabil te referi la machiaj.Incearca niste culori mai pale, in nici un caz nu pune mult creion negru ca ies pre mult in evidenta, dand un efect putin inspaimantator. Poti folosi culori maro, precum si creion maro, farduri in nuante de gri, albastru, roz, bej, portocaliu, sau rosu. Poti incerca sa faci o linie de tus subtire pe pleoapa de sus, se va vedea frumos, dar in nici un caz nu folosi negru in exces, deoarece ochii albastri ies oricum in evidenta.
Pentru ochii albastri cele mai indicate sunt culorile complementare ca rozul (la care, pentru mai mult dramatism si intensitate se adauga un contur negru), maro-roscat, portocaliu sau lila.
Cu o dalta si un ciocan daca vrei sa i scoti, dar pentru a tii pune in evidenta poti sa iti faci breton.
kalakkas întreabă: