| dori a întrebat:

Am ochi nergri cu ce culoare imi sta bine sa ma machez?

Răspuns Câştigător
| Ioana1984 a răspuns:

Ochi negri:
Pentru a atenua din aspectul? intunecat? al ochilor negri e de preferat sa alegeti nuante cat mai calde si mai deschise care sa? indulceasca? privirea. Totusi, tocmai din pricina imaginii patrunzatoare conferite de ochii negri va puteti limita doar la sublinierea genelor prin doua straturi generoase de mascara. Ochii negri sunt cel mai bine pusi in evidenta tot de nuante inchise: bleumarin, gri, mov inchis, negru. Machiajul ochilor negrii este cel mai reusit daca se folosesc nuante de negru, mov inchis, bleumarin si gri. In plus, daca vei sti sa creezi o concordanta cromatica a irisului cu genele si sprancenele, vei avea cea mai misterioasa si gingasa privire.Multa bafta.

6 răspunsuri:
| Djlsghtnquuw a răspuns:

Roz deschis, un galben spre maro, culoarea pielii, ceva deschis, ca sa iti scoata in evidenta ochii

| t0xic1girl a răspuns:

Ce norocoasa esti! eu am ochii albastrii da` imi plac mai mult ochii negrii! love strucklove strucklove struck Si acum vara ar trebui sa te machezi cu, culori calde... cred ca te-ar avantaa mov electric:X!

| danutza45 a răspuns:

Machiajul ochilor negri
Sunteti interesata de un machiaj pentru ochi negri? Ei bine, aflati ca acestei culori i se potrivesc toate nuantele de fard. Exista o libertate mult mai mare a nunatelor fata de ochii caprui. De multe ori, persoanelor cu ochi negri li se interzicea machiajul cu nunate inchise, ceea ce nu este intru totul adevarat. Machiajul ochilor negrii este cel mai reusit daca se folosesc nuante de negru, mov inchis, bleumarin si gri. In plus, daca vei sti sa creezi o concordanta cromatica a irisului cu genele si sprancenele, vei avea cea mai misterioasa si gingasa privire

| AlexandraKnows a răspuns:

Buna! Si eu am ochii negri ca si tine dar am 12 ani, nu ma machez.
Poate aici vei gasi ceva :http://www.femei-frumoase.ro/index.php/machiaj]

http://lectiadestil.ro/......-de-seara/

http://www.machiajul.ro/2009/10/machiaj-in-functie-de-culoarea-ochilor/

Sper sa gasesti ceva pe placul tau. bafta! Dar sa nu uit.Imi poti da o fundita?

| AlexandraKnows a răspuns:

Cine ia funda?

| JustMusic a răspuns:

Ochi negri:
Pentru a atenua din aspectul? intunecat? al ochilor negri e de preferat sa alegeti nuante cat mai calde si mai deschise care sa? indulceasca? privirea. Totusi, tocmai din pricina imaginii patrunzatoare conferite de ochii negri va puteti limita doar la sublinierea genelor prin doua straturi generoase de mascara.

Oricum, o regula de final cu care nu multe femei sunt familiarizate este aceea ca alegerea culorii machiajului nu inseamna neaparat combinarea unor nuante apropiate pentru fard de pleoape si ruj ci raportarea tonului fardului cu cel al irisului si asortarea rujului cu nuanta parului si eventual, a vestimentatiei. Un atuu pentru un machiaj reusit consta in aplicatoarele pentru fard...investiti cu incredere in unele de buna calitate pentru un machiaj profesionist. Acestea se inlocuiesc dupa un an de zile.