Suvite pentru parul brunet:
Brunetele naturale apeleaza de multe ori la suvite pentru ca nu stiu sigur cat le-ar avantaja o schimbare completa a parului. Brunetele tinere indraznesc schimbari drastice de genul suvitelor blond inchis sau rosu inchis.
Insa odata cu inaintarea in varsta, brunetele mature vor sa-si arate varsta si stilul, iar de cele mai multe ori vor sa-si faca suvite care deja se regasesc in parul lor natural. Brunetul curat iese doar vopsit, in rest are suvite naturale satene sau roscate. Odata ce ai aflat asta, gama coloristica a suvitelor stii ca se invarte in jurul acestor culori.
Uite si o imagine:http://storage0.dms.mpinteractiv.ro/......an-fox.jpg
Roscate asa cum avea Priscila din `Suflet Ratacit` sau cum are Antonia, sau Lola din `Mi corazon insiste`, suvitele roscate merg cu parul incis la culoare!
Eu cred ca blondul deschis sau mov deschis sa chiar si roz sau daca te duci la un evenimet mai important la poti combina pe toate
Ti s-ar potrivi un blond...Dar cred ca si mai bine ar arata suvitele roscate! Sau le poti combina. Succes!
Buna...tti s-ar potrivi culori deschise pentru par inchis.Eu personal as face roz sau albastru...depinde ce culori iti place. oricum merg culori deschise dar nici galben culorile urmatore:verde,oraj,roz,rosu, alastru, mov sau turcoaz.
DaciaRomania întreabă: