Eu zic sa ramai asa. Roscatul prinde bine daca ai ten palid, iar brunetul e deja prea raspandit, parerea mea.
Daca ai nuanta tipei aleia, sa stii ca e mortala .
Iar daca vrei o schimbare, ti-as sugera niste suvite blonde, care merg foarte bine.
Nuanta parului trebuie sa fie oleaca mai deschisa ca toata lumea o sa iti zica ca ai parul asa cum te-ai nascut sau te va barfi din cauza parului, mai bine fa-te blonda, dar nu prea galbena, olek mai inchis unpik! asa, toty lumea o sa te faca frumoasa, si nu o sa t barfeaska ca tu esti frumoassa!
{p.s. daca vrei sa afli cum este asa... uita-te nu conteaza coafura ci culoarea http://www.kudika.ro/hairstyle/coafuri/Bob-cu-breton-77992.html}
Daca chiar vrei sa incerci, incearca, dar parerea mea este ca ti se potriveste mai bine nuanta de ciocolatiu
Poi te sfatuiesc sa nu ti-l faci blond daca ti-l faci negru inchis o sa atraga in evidenta si o sa arate bine...Plus ca parul negru daca uiti sau patesti ceva il atrage putin in evidenta si sare partea mai buna.
Ar merge sa te faci bruneta, dar daca iti sta bine asa ti-as sugera sa ramai la aceasta culoare.Asta e doar alegerea ta. Fundita.
Daca tot esti indecisa eu propun sa te faci cheala, asa nu te vei mai stresa cel putin o perioada.
Ramai la ciocolatiu, eventual putin mai inchis, sau suvite mai inchise /deschise cu o nunata sa para mai.luminos.