| pisi20 a întrebat:

Am ochii verzi:ce culori sa folosesc la machiaj pentru a-i pune in evidenta?

3 răspunsuri:
| AlexandraCroft a răspuns:

Buna!
Ochii merg foarte bine evidentiati cu tus negru este probabil cea mai buna modalitate de evidentiere a ochilor verzi,va da un plus de feminitate un smokey eyes perfect. Eyelinerul poate fii de culoare neagra,maro incat si gri,toate aceste culori iti vor avidentia culoarea ochilor si ii vor pune in evidenta.
In legatura cu fardul de pleoaple poti opta pentru culorile :mov,violet, roz deschis, nuante de crem incat si de maro vor avidentia si mai mult culoarea ochilor tai.Culorile de fard interzie ochilor verzi sunt :verde si albastru daca te vei machia cu aceste doua culori vei avea un look dramatic.
Te poti da de asemenea cu mascara de preferabil negru sau maro.
Sper ca ti-am putut fii de folos multa sanate iti doresc.

| IsaBeLLaa a răspuns:

Fard de ochi blue,mov pal,roz,negru,alb de obraz,rosuwinking(foarte putin) ruj roz aprins, crem, rosuhee hee funda?puppy dog eyes

| andreeavisi a răspuns:

Incearca sa te machezi nu foarte strident pentru ca pui machiajul in evidenta si nu ochii. Poti sa folosesti culori deschise. Veredele, cremul, albastrul(fard de pleoape) pun in evidenta ochii verzi. Si pentru creion aceleasi culori. La ruj/gloss incearca sa folosesti un roj deschis si ceva nu foaste strident. Pentru tus foloseste verde albastru si crem. Sper ca te-am ajutat!:*