| PinkPopsicle a întrebat:

Am par pe brate, ce metoda imi recomandati sa scap de el? Epilarea cu ceara, cu epilatorul, sau cu crema epilatoare? Alte idei?

16 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru prima data ar fi bine sa te faci cu ceara, apoi poti sa te faci si cu epilatorul.In nici un caz sa nu te faci pe brate cu crema.Iti va creste parul mai repede, decat daca te faci cu ceara sau cu epilatorulwinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si nu neaparat prima oara.Eu consider ca mereu este mai bine sa te faci cu ceara sau cu epilatorulbig grin

| Ancu1592 a răspuns:

Cu epilatorul in niciun caz! Cu crema creste mai repede deci epilarea cu ceara e cea mai eficienta si doare doar un picutz big grin

| patty32 a răspuns:

Ceara happy

| Alexandra. a răspuns:

Epilare cu ceara=cu cat mai des, cu atat mai bine, deoarece il face mai subtire, mai rar, mai putin.
Epilare cu epilator=hmm... daca ai bani de un epilator foarte scump, deoarece cele cu 200-300 lei sunt slabe, pana epilezi toate firele te ia naiba.
Epilare cu crema epilatoare=foarte gresit sa folosesti asa ceva, deoarece firele de par cresc mai repede, chiar daca nu doare, daca tu ai chef sa stai sa te epilezi in fiecare zi, treaba ta, poti folosi crema epilatoare.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Epilatorul - mai bine faci o investiţie la început decât să cheltui ocazional câte 15-20 lei pe benzi.

| Iadhira a răspuns:

Buna! Orice om are par pe bratehappy... Te sfatuiesc sa nu te epilezi deloc pentru iti va creste si mai mult. Stai linistita daca ai par pe brate nu inseamna ca nu te plac baietiihee hee Totusi daca tu vrei sa induri durere... epilatorul. Bafta!:*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mai bine il decolorezi

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Il mai poti decolora.

| music4ever a răspuns:

Ceara apoi cu epilatoru

| G a răspuns:

Ceara sau epilator.
crema e cam la fel cu lama, inlatura doar la suprafata iar in cateva zile parul creste iar. ceara/epilatorul inlatura de la radacina, deci va creste mai rar si mai subtire. eu te sfatuiesc sa-ti iei epilator, chiar daca doare primele dati pana se obisnuieste pielea cu el, e o investitie pe termen lung, epilatoare bune sunt si mai ieftine de un milion (eu am unul Braun pe care am dat 90 de lei si ceva. bine trebuie sa te documentezi despre ele, sa cauti review-uri, nu iei orice chinezarie la 2 lei de la supermarket).

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am fost in situatia ta si ceara a fost solutia cea mai buna, cred eu! asa ca spor si sa faci alegerea potrivita!big grin

| Anonim_5618 a răspuns:

Cu benzi. de la farmec

| trancy a răspuns:

Cel mai bine e sa te faci cu ceara desi ai grija sa nu iti apara iritatii cum se mai intampla bafta oricum happy

| bumblebee_1862 a răspuns:

Decolorarea. O prietena de-a mea doar asa face. Se decoloreaza. Exista in magazine o substanta speciala.Iti face parul blond si abia se vede.