Daca e puf, lasa-l in pace.
Daca totusi este inchis la culoare, du-te la salon. Acolo o sa ti-l ia cu ceara. Pe sani lasa-l in pace. Daca ai in jurul sfarcurilor fire negre, ia-le cu penseta. Imediat dupa da cu spirt, sa nu se infecteze.
In nici un caz sa nu te faci cu lama sau crema depilatoare. Cea mai proasta alegere.
Nu incerca nici cu aparatul electric.Nu ai sa faci fata durerii. Iti garantez.
Sper sa fie folositor ce ti-am spus. Si eu am aceeasi problema, insa pana ma duc la mare nu ma ating de perul de pe burta. Apoi voi merge la salon.
Eu am pe burta, e puf insa e cam inchis la culoare. si nu il iau cu nimic. ma gandesc ca poate dupa un timp o sa se mai deschida la culoare. cu big/crema depilatoare in niciun caz deoarece o sa creasca mai rau decat e acum. cu ceara nu mere kai mic.
asa ca prefer sa il las acolo.
Nu e par draga mea, e puf.
Pai nu ai cum sa-l iei din pacate
Cu aparatul e prea mic, cu ceara la fel. Si nu se smulge.
Cu lama sau cu bigul iti recomand sa nu dai.
Nu face prostia pe care am facut`o eu. Am dat cu lama si acum imi creste par mai mult de cat aveam. Plus ca acela nu era par, era puf.
Si chiar asa? Ce ai cu el? Te cauta cineva pe sub maieu/tricou/bluza?
La plaja, la sani nu se vede, din cauza sutienului, iar cel de pe burta, daca te bronzezi nu se vede deloc.
Asa ca daca vrei ca mai tarziu sa nu ai si mai mult, lasa`l in pace.
Sper ca te-am ajutat :*
Ai putea incerca cu crema depilatoare
daca zicem ca te dai azi va creste inapoi peste vreo 2 saptamani sh ai putea sa te dai din 2 in 2 saptamani. daca e par negru care iese ft tare in evidenta ti-as sugera sa faci ceea ce am sc mai sus dar daca e doar puf cred ca e mai bine sa il lasi acolo
NinaWoolf întreabă:
DaciaRomania întreabă: