| fufumicutza a întrebat:

Am par saten inchis ce cualore sa-mi fac sparancenele maro deschis sau maro deschis?

14 răspunsuri:
rroxi44
| rroxi44 a răspuns:

La saten merge doar maro inchis sau, eventual chiar si negru. In general oamenii au sprancenele mai inchise la culoare fata de culoarea parului - in mod natural. Este bine sa nu fie o foarte mare diferenta de nuanta.

| JeSa a răspuns:

Buna!, maro inchis!, asta e diferentiereawinking, Pa, pa!

cami
| cami a răspuns:

Maro, simplu.

| Aliyaa a răspuns:

Maro inchis in general culoare parului este la fel ca sprancenelor deci maro inchis

| Orannginna a răspuns:

Inchis, ca sa aiba aceeasi nuanta cu a parului. Si in felul asta faci sa para ca si culoarea parului este mai naturala. :pe

| Silvia a răspuns:

Maro inchis.Deschis ar arata ciudat...big grin

| razadeluna a răspuns:

Inchis

| Klara a răspuns:

Maro deschis sau maro deschis?rolling on the floor

| sweety_2724 a răspuns:

Saten inchis este culoarea ta naturala? daca da, cel mai bine e sa lasi sprancenele asa cum sunt

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Maro inchis, culoarea sprancenelor arata, in general, culoarea naturala a paruluiwinking.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca ai parul inchis la culoare, sprancenele se vopsesc mereu o nuanta mai deschisa, iar pentru parul dechis la culoare, sprancenele mai inchise cu o nunta. atentie. o nuanta!

| irbis a răspuns:

Eu zic sa le lasi culoarea naturala. E mult mai putina bataie de cap.

| andra_6530 a răspuns:

Pai nu ar arata chiar bine sprancenele deschise si parul inchis...nu stiu... sunt de o parere cu Katya

| fufumicutza explică:

Nah maro deschis sau maro inchis am gresit domne feri ce amuzant poate fi...laughing) am uita sa rad.