Tine foarte mult de firul de par. Eu am probleme cu nuante de vopsea blonda chiar daca am parul blond. Cu nuantator... ia-ti gindul. Doar vopsea. Problema este ca daca vei dori sa fii la loc blonda...nu se poate. Asa ca stai linistita. Daca esti blonda de la natura probabil ai o piele deschisa la culoare si e f posibil sa te imbatrineasca negrul.
Daca vrei sa te joci, iti dau eu doua metode ieftine si fara repercursiuni. 1. Sampon cu nuanta gri de la KALOS.Este pentrul parul alb, dar prinde si se vede frumos pentru ca prinde pe suvite. 2. Te clatesti cu violet digentiana (de la farmacie). Il pui in apa dintr-un vas si tii parul acolo citeva minute. Ok?
Cu siguranta n-o sa-ti prinda...asa ca te vopsesti degeaba...la mine se ia dupa 4 spalari, in niciun caz dupa 6-8...mai bine iti iei vopsea pentru kj degeaba t faci cu nuanttator k n-o sa-ti prinda.
Si eu m-am vopsit de curand cu un nuantator...am auzit k e mai bun decat samponul... cert e ca nu se duce decat dupa 6-8 spalari... mie inca nu mi s-a dus si are un miros ciudat
Sallut! eu vreau de ziua mea sa-mi fac o schimbare la par... am parul castaniu inchis... si as vrea sa ma fac cu nuantator sau sampon colorant de culoarea negru-albastrui. nu am folosit vopsele permanente sau semi-permanente niciodata. oare se va prinde culoarea dorita de culoarea parului meu?
astept raspuns va rog.:-s andreea... timisoara