| Mina a întrebat:

Am parul blond. Daca ma fac cu sampon colorant negru, e destul de puternic sa iasa negru peste blond? Stiu ca nuantatorul se duce dupa 6-8 spalari.Samponul dupa cate se duce? Nu m-am facut niciodata cu sampon colorant si vreau sa vad si cum imi sta bruneta.In cazul in care nu imi place, exista o metoda sa scap mai repede de brunet?

Răspuns Câştigător
| kathessa a răspuns:

Tine foarte mult de firul de par. Eu am probleme cu nuante de vopsea blonda chiar daca am parul blond. Cu nuantator... ia-ti gindul. Doar vopsea. Problema este ca daca vei dori sa fii la loc blonda...nu se poate. Asa ca stai linistita. Daca esti blonda de la natura probabil ai o piele deschisa la culoare si e f posibil sa te imbatrineasca negrul.
Daca vrei sa te joci, iti dau eu doua metode ieftine si fara repercursiuni. 1. Sampon cu nuanta gri de la KALOS.Este pentrul parul alb, dar prinde si se vede frumos pentru ca prinde pe suvite. 2. Te clatesti cu violet digentiana (de la farmacie). Il pui in apa dintr-un vas si tii parul acolo citeva minute. Ok?

10 răspunsuri:
| catalina_2916 a răspuns:

Cu siguranta n-o sa-ti prinda...asa ca te vopsesti degeaba...la mine se ia dupa 4 spalari, in niciun caz dupa 6-8...mai bine iti iei vopsea pentru kj degeaba t faci cu nuanttator k n-o sa-ti prinda.

| raza-de-soare a răspuns:

Si eu m-am vopsit de curand cu un nuantator...am auzit k e mai bun decat samponul... cert e ca nu se duce decat dupa 6-8 spalari... mie inca nu mi s-a dus si are un miros ciudatsad

| daddy a răspuns:

Daca nu incearca cu vanish big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E posibil sa nu iasa si iti poti strica parul degeaba.incearca mai bine cu o culoare mai putin tipatoare.ca de la blond la negru e prea mare distanta. te-as sfatuii sa te faci un castaniu ceva.sa vezi cum sta. apoi sa avansezi la un negru...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sallut! big grin eu vreau de ziua mea sa-mi fac o schimbare la par... am parul castaniu inchis... si as vrea sa ma fac cu nuantator sau sampon colorant de culoarea negru-albastrui. nu am folosit vopsele permanente sau semi-permanente niciodata. oare se va prinde culoarea dorita de culoarea parului meu?
astept raspuns va rog.:-s andreea... timisoara

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu am parul blond si tocmai mi-am dat ieri cu sampon colorant brunet si a prins perfect nuanta. numai ca nu stiu sigur in cat timp scapi de el...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu ma decolorat blond msi m-am cdat cu natator mov si se vede super marfa

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu sunt satena si m am facut cu sampon roscat. e poveste cu se duce dupa 8 spalari. Poate dupa 80. se duce foarte greu samponul.nu se poate scapa mai repede de el.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai chiar merita sa incerci eu ma incercat si iti iasa fff bine :*

| printzesa a răspuns:

Nu
trebuie sa til decolorezi inainte de a te facebig grin