| Elena1234456 a întrebat:

Am parul brunet, vreau sa ma vopsesc roscata.Credeti ca trebuie sa ma decolorez ca sa se prinda nuanta?

4 răspunsuri:
| PяInCєSs a răspuns:

Daca este parul natural este posibil sa iti prinda, dar ar fi mai bine sa il decolorezi sa iti prinda sigur, insa o sa iti arzi parul. parerea mea ar fi ca mai bine sa il lasi natural pentru ca si eu am facut aceeasi greseala si acum imi pare rau. bafta

| mixxjim a răspuns:

Depinde ce fel de roscata vrei sa te faci happy daca vrei rosu deschis trebuie decolorat, altfel vopseaua are in ea ceva decolorant si ajuta un pic atunci cand o aplici, dar o sa-ti iasa un roscat inchis. cel mai bine mergi la un coafor sa intrebi, eventual le spui ca vrei sa stii cat te costa si iti spun ele cat costa aia, aia, decoloratul (daca e cazul) si asa afli sigur. daca trebuie musai decolorat cel mai bine ar fi sa mergi la un coafor sa te faci, ca risti sa-ti arzi parul si sa-ti iasa si o prostie de culoare, asa ca te trezesti si tunsa foarte scurt laughing

| Crucified a răspuns:

Depinde daca tu ai parul brunet poti obtine un rosu inchis, asa e mai frumos, cunosc una de 18 in scoala cu parul roscat inchis si cu suvite negre, o prinde bine.winking

| TsSoFoOLiTa a răspuns:

Nu trebuie. Dar, sa pui 2 tuburi, sa te prinda mai bine. Bafta. :*