| allyce a întrebat:

Am parul ca in poza aceasta numai ca e mai ciufulit si mai des:
http://www.divahair.ro/images/speciale/poze_26092007/coa furi2_diva.jpg
dar nu-mi place si as vrea sa am un par cam asa:
http://frumusete.ele.ro/images/poze/par21feb2.jpg
sau asa
http://www.google.md/......tp?/imgres
ce pot face? La mine parul e putin cret.

21 răspunsuri:
| Malvina24 a răspuns:

Poti sa-ti indrepti parul cu placa! Sunt si niste solutii de par care indreapta parul! De asemenea ai grija si la samponul pe care il folosesti! Exista unul de la DAVINES, "Lovely Smoothing Shampoo", produs in America, care a fost desemnat cel mai bun sampon profesional, am citit ca actioneaza ca o placa de intins parul. Cauta pe internet, il poti lua de pe e-bay sau daca ai pe cineva in SUA, desi e cam scump(~30$) si greu de obtinut, orice metoda ai alege. Dar cine stie, poate merita efortul. happy

Si eu imi indrept parul cu placa sa imi stra mai drept.Am gasit in schimb un spray la 74 lei la 220 ml care protejeaza parul de efectele negative UV, de placa, ondulator! Acum nu mai am nici o problema! Ma tine cam 2luni jumatate! daca te intereseaza cauta :Tratament SATINIQUE Color & Heat Protector.Mai gasesti si la nieva sampon si balsam pentru par drept!

| Aiicha a răspuns:

Te duci la coafor si ii spui sa-ti fileze parul ca sa-si piarda din volumwinking dupa ce te tunzi cumpara-ti un balsam pentru par drept si ti-l va lasa mult mai supluwinking si incearca sa nu te piepteni foarte des ca astfel parul va aveam mai mult volum

| MissD a răspuns:

Numai placa il poate face asa. sau foloseste seruri pentru cumintirea firelor rebele

| BRoxana a răspuns:

Daca nu vrei sau tie frica sa nu iti arzi parul poti sa periezi parul foarte foarte des te asigur ca am incercat si la un par foarte foarte ciufulit si cret, il periezi cu o perie de genul http://www.tpb.ro/......a-33mm.jpg si periezi timp de 5 minute si cand til usuci la fel nu tine parul mult in prosop, fatil cu uscatorul si peria incearca sincer functioneaza 100% am incercat pe parul unei prietene ca e si ciufulit si putin cret, adica ii sta gen: maciuca-n cap si ii sa intins perfect pe parul uscat, pe parul ud iese excelent, asta e o metoda pentru a nu folosii atat de des placa ...sau recurgi la metoda simpla PLACA, iti recomand un fel de gel ce til pastreaza drept si matasos pentru cateva zile SUNSILK par drept si matasos http://www.sunsilk.ro/produse/pg_drept.jpg (Crema aia din dreapta), bafta

| cretzufinish a răspuns:

Indreapta-l cu placa, da-l cu ceara sau foloseste produse anti-frizz ca sa eviti efectul de zburilit ca in prima poza.

| Madalina1455684 a răspuns:

Lume fata nu are breton. Du-te la coafor scoate o poza de pe internet si aratale fetelor.
Cu siguranta stiu ele ce sa faca la el.
Trebuie putin breton si sa il intinzi de fiecare data dhpa ce faci dus ca daca nu, poate ca nu o sa arate asa cum iti doresti.

| ♥•♫raluks♫•♥ a răspuns:

E clar ca vrei par drept si parul meu e la fel ba chiar mai rau si mi l'am intins cu placa foarte des(aproape in fiecare zi) si acum e si mai rau... daca vrei parul asa singura solutie este placa dar iti spun foloseste'o foarte rar daca nu vrei ca parul tau sa nu mai stea deloc si daca iti iei placa ia-ti una profesionala cele mai bune sunt rowentahappy, iar daca ai parul uscat incearca sa te dai cu ulei de ricin mie una mi-a folosithappy...succes si AI GRIJA CU PLACA!:X

| Petronela a răspuns:

Pai indreapta-ti parul

| Djlsghtnquuw a răspuns:

Spala. te cu un sampon special pentru parul fin.Sau ti'l poti indrepta cu placa ca sa iti stea mai bine si drept happy

| aиdяaaa●• a răspuns:

Indreapta-l cu placa.Nu stiu ce alternative poti aveathinking

| Turquoise a răspuns:

O solutie ar fi placa. dar nu este indicataoh go on [mi-am tuns mai mult de jumatate din par din cauza placii x(]

| dhraqull a răspuns:

Placa cu ioni e cea mai buna.

| CristinaCristi a răspuns:

Du-te la coafor! sau fatil cu placa! fundita

| Denisaa a răspuns:

Intinde-l cu placa.

Si mie asa imi este parul, cret... dar eu il intindhappy

| sonya69 a răspuns:

Du-te la coafor si indreptati-l cu placa. ia si o imagine la tine ...ca sa aiba coafeza o viziune mai clara la ceea ce vrei sa-ti faci.
dar sa stii ca multi dau bani grei sa aiba parul cret!
succes!

| LoveMe a răspuns:

Pai sg lucru pe care il poti face este sa il indrepti cu placahappy. cred ca ti-ar sta grozav:X

funda?

| amaadina a răspuns:

Trebuie, in primul rand sa-ti faci breton, iar apoi, o sa trebuiasca sa-ti intinzi parul in fiecare zi... nu e obligatoriu sa iti faci tunsoarea aia``` poti incerca si alte frizuri... incearca aici, ca sa vezi cum ti'ar sta mai bine;)

www.taaz.com

| alexutza_1725 a răspuns:

Placa not worthy

Răspuns utilizator avertizat
| Anda_9811 a răspuns:

AI incercat sa-l indrepti cu placa? E cea mai eficienta metoda, desi parul tau te va injura mai tarziu. Ideea e ca daca vrei sa il ai mai drept poti folosi sampoane pentru par drept [scuze pentru repetitie], sau poti incerca sa il indrepti cu peria si uscatorul, dar iti va sta putin ondulat la varfuri.

| roco a răspuns:

Neata...in primul rand tias recomanda placa de par rowenta respect...care nu strica parul la fel de abuziv cum fac celelalte placi de par.Aceasta placa este foarte speciala deoarece est formata din placi ionice care nu degradeaza parul.merita.Eu o am si sunt foarte multumita de ea