| Daria a întrebat:

Am parul cret, castaniu, aproape pana la umeri.Nu mai stiu cum sa il aranjez, ce coafuri sa imi fac. Dati-mi cateva idei va rog. Daca se poate si explicatii si poze.

Răspuns Câştigător
| DEX a răspuns:

Si eu il am cret... dupa cum se vede la avatar, bine acum e mai lung... dar am fost cu o fata in clasa a VIII a si ea il purta facut cocwinkingii statea binesmug

4 răspunsuri:
| gHelena a răspuns:

Buna, Daria. E pacat sa fii in pana de idei cand toamna aceasta stilistii ne-au oferit atatea modalitati de a ne aranja parul. Cele mai rapide sunt cocurile, buclele sau impletiturile. Arunca o privire aici: http://www.divahair.ro/frumusete/coafuri_si_tunsori. Spor sa ai.

| ღmirunikaღ a răspuns:

Stiu o coafura super da cred ca o sa ti se para prea copilareasca
ai nevoie de:
un elastic care nu este asa de vizibil
o panglica cam de 50 cm
gel sau fixativ
spuma de par

piaptanati parul aranjazal incat sa nu stea matura da cu spuma in iel pana obti bucle frumos
apoi prindel putin ridicat cu un elastic putin vizibil vezi sa nu iti apara ggoloase in fata!
apoi iei putina spuma dai infata pana unde e legat dai cu un piepten cu multi dinti ca sa dea aspectul de netezit apoi acopera elasticu cu panglica si fa o funda frumoasa

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna daria cred ca daca tiai cumpara cateva acesori dragute si ai incerca sa le folosesti intr-un stil anumeme puse in coc sau in parul inpletit ti-ar sta bine incearaca sa faci o coada impletita dar sa nu fie prea strans in fata lasa-l un pic mai larg si scoyi din ei o suvita din parti daca te deranjaza nu le scoti dar in general buclele da bine pe or ce ten si in coc care il poti impleti ori la spate ori introparte infigi acesoriile poate bilote sau fluturasi depinde ce gasesti