| katy95 a întrebat:

Am parul cret, dar nu asta e cea mai mare problema a mea. problema e ca l-am decolorat de cateva ori si imi sta ca o matura l am ars. ce tratamente de par imi recomandat si isi revina la normal sa nu imi mai stea infoiat? funda happy

Răspuns Câştigător
| SmokeyEye a răspuns:

Ulei de masline, galbenus. Balsam mult si de calitate( incearca de la AslaVital- pentru par distrus)15 lei in farmacii. Si nu il pieptana cand e ud.Dormi cu el impletit sau prins in coada, nu folosi uscatorul de par vara asta si apeleaza la nivea straight and easy ( solutia aia de par dupa care nu trebuie sa-l speli)

| katy95 explică (pentru SmokeyEye):

De la nivea straight and easy ce mai excat trebuie sa imi iau? am gasit pe net doar baslam si sampon cum se numeste solutia mai exact?happy

Mersi multhappy o ultima intrebare mai am: eu mi-am luat azi sampon de la nivea straight and easy e bun? multumesc anticipat

| SmokeyEye a răspuns (pentru katy95):

Da,e bun, dar fara sampon nu e bunhappy adica scopul lui e de a spala parul.Da, il lasa curat dar nu te astepta sa dispara buclele peste noapte.

La descrierea lui pe net scrie ca indreapta vizibil parul...acum nu stiu o sa imi dau seama dupa ce il voi folosiihappy

6 răspunsuri:
| gangania a răspuns:

Eu iti recomand ceva masca de par cu placenta ori cu morcovi daca nu ma insel este de la kallos masca respectiva.e chiar buna si are mai multe feluri pentru diferite probleme.merita sa o incerci k nici nu e scumpa! sper sa iti fi fost de folos.http://www.google.ro/......tp?/imgres