| Ruxiii a întrebat:

Am parul cret si de lungime medie si as vrea sa'mi schimb freza fiindca nu pot sa stau cu el pe spate (fiindca sta umflat in sus si nu'mi place DELOC) si il tin in permanenta in coada. Din cauza asta se rupe si foarte usor. Ce tunsori mai "paaa trend" stiti? Avand in vedere ca am fata diamant (frunte lata si barbie ascutita). Astept cat mai multe poze/sfaturi etc.

4 răspunsuri:
| Angiutssa a răspuns:

Http://www.divahair.ro/......parul_cret
http://femina.rol.ro/art/5593-3-frizuri_pentru_par_cret.htm
Despre forma feti tale:Fata diamant - se inscrie tot in categoria formelor ciudate. Marginile fetei sunt drepte, dar forma capului si barbia sunt ascutite. Pometii sunt foarte proeminenti. Dati-i volum parului la nivelul tâmplelor si evitati parul lung
Forma fetei in forma de diamant - Fruntea si linia maxilarului inguste cu pometi foarte lati
Eu una m-am intrebat de multe ori cum de Victoria Beckham arata dintr-o data atat de bine. Raspunsul este simplu, tunsoarea i se potriveste de minune, mai ales pentru forma fetei ei. Un bob inegal, cu un breton care scurteaza lungimea fetei si ingusteaza latimea prea mare a pometilor. Astfel, acest bob rotunjeste forma fetei si ofera naturaletea necesara unui look feminin.
Sper ca te-am ajutat macar putin
xoxoxo

| diana_1454 a răspuns:

Eu zic decat sa-ti tai parul mai bine iti cumperi o placa [eu am placa remington S9810 si sunt foarte multumita de ea]