Si eu am o problema cu parul cret... dacal vrei altfel ai putea incerca sa-lspeli, sa-l indrepti cu placa si dupa daca ai fixativ sa dai pe el ca sa stea si daca doresti il prinzi cu o clamita in ce parte doresti sau poti folosi hair bands :* sper ca ti-am fost de ajutor.Succes
:)))Deci la mine e exact invers.In fiecare zi imi pieptanam parul meu cel cret pana arata ca mopul femeii de serviciu(bine... poate putin mai rau) si il prindeam la spate, cu o clama mare.
Intr-o zi, am avut o revelatie. MI-am zis sa-mi las parul desfacut si sa nu-l mai pieptan.Acum sunt multumita.
Asa... Dupa ce mi-am spus fascinanta poveste, sa-t raspund la intrebare...
Incearca coada frantuzeasca(http://frumusete.ele.ro/images/poze/coadafrantuzeasca.jpg) sau sa prinzi doua clame micute(clestisori)in stanga si in dreapta...
Poti sa-l prinzi in coada de cal...Sau sa il tii cu o bentita.
Sper ca ti-am fost de ajutor(macar foarte putin)
Numai bine!:)
Si eu ma confrunt cu aceeasi problema zilnic... daca ai parul lung ai putea sa ti-l prinzi intr-o coada simpla sus, spre varful capului, sau ai putea sa-l prinzi pur si simplu cu o clama la spate, sau un coc mai neglijent chiar. In orice caz eu sunt de parere ca cel mai bine arata desfacut, eventual prins cu o agrafa intr-o parte...
Sper ca am fost de ajutor...
Pai si eu am par cret...sh sunt in aceeasi problema dar incerk si eu multe trucuri sh unul ar fi acesta; sa t-il prinzi intr-un coc neterminat, mai dezordonat sh daca parul tau este mai bine aranjat(nu ca al meu care l-a, ciopartit in toate felurile)sa-ti lasi s cateva suvite.ma bukur ca ti-am fost de ajutor.
Georgian1992 întreabă: