| alinaaa92 a întrebat:

Am parul cretos si am folosit placa mult timp, dar am renuntat la ea fiindca numi crestea parul...
dar as vrea mult sa am parul drept si lung-_ ma puteti ajuta cu ceva?

Răspuns Câştigător
| Ruxy a răspuns:

Inteleg prin ce treci...si eu am parul cret si mi-l doresc drept. Nu stiu daca ai alta solutie in afara de placa, dar gandeste-te cat sufera parul la fiecare intindere. Tu te-ai ars cu placa la un deget? Ei bine, el asa se simte de la radacina pana la varfuri...
Dezavantaje? In timp o sa iti cada, o sa se despice la varfuri, isi pierde aspectul frumos, stralucirea si ce e cel mai important, nu o sa iti mai stea la fel de cret cand o sa il lasi neintins (sora mea a patit asta).
Sfatul meu e sa il lasi asa cret, eventual cu putina spuma, si sa te bucuri de el. Sunt multe fete care si l-ar dori asa...winking

5 răspunsuri:
| RamonaMn a răspuns:

Eu vreau parul cret si tu il vrei drept laughing. Ce ironiebatting eyelashes...
Era parca un balsam "Straight and Sleek" de la oriflame. Ti-l aplici pe par si folosesti placa [dureaza mai multe zile indreptatul]. Fara placa nu cred ca poti sa-l indrepti sad.

| tweety_8071 a răspuns:

Exista o procedura care se face in saloane, ceva la fel ca permanentul. un fel de solutie care iti indreapta parul pentru un an sau mai mult timp.nu stiu exact, dar oricum ca si in cazul permanentului parul se va arde foarte tare. e alegerea ta

| DoomNEzeu a răspuns:

Lasal ma asa..multor baieti le plac fetele cu parul cret..mai ales si cand e umed putin :X

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Prefer parul cretos

| lidika a răspuns:

Am aceeashi problema. si serios chiar nu stiu ce sa fac... deja ma sufoca imaginea parului cret... si chiar nu inteleg de ce fetele cu parul drept nu se bucura de el. caci este namaipomenit de frumos sa ai parul drept... acelasi lucru spun si ele cum ca ar fi nemaipomenit de frumos sa ai parul cret... placa... deja nu. ne ardem destul parul cu ea... stii deja si eu m-am convins ca nu are rost sa ma mai chinui cu parul. il las asa cum e. si crede-ma la toti le place. incearca si tu...