| verona333 a întrebat:

Am parul f lung si gros la fir, negru, frumos, dar nu se aranjeaza nicidecum, numai cu placa dar il ard f tare, imi puteti recomanda vreun balsam pe parul uscat care sa faca parul matasos si drept si sa nu fie infoiat.Merci.

Răspuns Câştigător
| Fuxy a răspuns:

Poti folosi orice balsam. Eu cu o seara inainte sa ma spal pe par imi umezesc putin parul cu ulei de masline si cand ma spal (eu ma spal de 2 ori) la prima clatire ma clatesc cu putin ulei de masline apoi cu apa. Parul iti arata superb!

5 răspunsuri:
| crisS a răspuns:

Balsam fara clatire de la pantene " smooth & silky"

| BUBULINA a răspuns:

Cel mai indicat e masca de la kallos el face foarte matasosssss

| roksyk a răspuns:

Am pus si eu o intrebare asemanatoare.
Orice balsam il face matasos si mai ia putin din volum, si il si face usor de pieptanat.

| naika a răspuns:

Poi drept poti sa-l faci doar dac iti cumperi sampon i balsam de indreptat parul dar dupa trebuie sal usuci cu peria si feonul ...ca sa iasa drept... dac il ai ars or trebuie sal tunzi la varfuri mai mereu... ori te tunzi de tot... ca balsamurile nu prea fac mare lucru...

| yanny`s a răspuns:

Inainte de a folosi balsamul este bine sa incerci sa inlocuiesti o data samponul cu galbenusurile provenite de la 2 oua. incearca si daca parul tau va deveni matasos, poti inlocui definitiv samponul obisnuit. Eu am incercat asta si chiar a dat roade, parul e mai matasos si nici nu se mai ingrasa.