| zuzuliana a întrebat:

Am parul foarete uscat.Nu stiti ceva balsam de par bun sau chiar masaca pentru a nu mai fi uscat.Ati folosit produse de la wella... ce parere aveti despre ele, mai ales despre balsamul pentru pr uscat?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu folosesc masca si balsamul de schwarzkopf, crema care se aplica dupa spalarea parului mi se pare foarte buna, se aplica dupa baie si parul trebuie sa fie umed(uscat putin cu prosopul), o folosesc de cateva ori pe saptamana, are un pret acceptabil, sunt din gama schwarzkopf-gliss

7 răspunsuri:
Antonia_4818
| Antonia_4818 a răspuns:

Produsele din linia Gliss Ásia Beauty promit un par plin de suplete si stralucire sanatoasa. Linia Gliss Ásia Beauty ofera produsele: sampon, balsam si produsul inovator –uleiul hidratant "Asia Hydra Oil Elixier" care confera o stralucire fascinanta parului fara sa il incarce, gratie componentelor sale invizibile. Gliss Liquid Silk pentru par fragil si deteriorat, tern si lipsit de stralucire. Efectul de stralucire este asigurat datorita formulei ‘Liquid Silk’, ce combina matasea lichida cu sistemul ‘ Scan Repair’. Aceasta formula actioneaza eficient atat pe suprafata firului de par cat si in profunzimea acestuia, ajutand la regenerarea firului de par, fara a-l incarca inutil. Astfel, parul devine foarte matasos, stralucitor, mai frumos si mai sanatos – chiar din interior. Aceasta linie cuprinde urmatoarele produse: sampon, balsam, balsam -express (nu se clateste) si tratament-spray.

mlm
| mlm a răspuns:

Buna, uite sfatul meu este sa incerci balsamul de par uscat de la LOREAL(ELSEVE), sau masca de par din aceeasi gama, sint super bune si ai sa vezi ca dau rezultat, eu si fiica mea ne impacam f bine cu aceasta gama.Succes.

| DaRlInGiLuSiOnS a răspuns:

Iti poti face si u o masca acasa mult mai sanatoasa decat cele cumparate. Poti face din galbenus de ou sau banane cumpara revistele COOL GIRL acolo spune cam tot ce te intereseaza:*:*:*

| ina a răspuns:

Poti incerca si Garnier Fructis Repair & Shine.Parerea mea este ca sunt foarte bune si chiar isi merita banii. Uite si un link, sa te informezi mai bine daca ti se potrivesc sau nu:
http://www.garnier.ro/......RCARE.aspx

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E foarte bun Loreal(Elseve)folosesc de mult timp si a dat rezultate! Incearca.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Draga zuzulina iti recomand samponul Garnier Natutals impreuna cu balsamul corespunzator.Eu folosesc de merisor si ulei de argan.Samponul tau corespunzator este Garnier Naturals cu formula de ou crede-ma este foarte bun si cumpara si balsamul corespunzator.Pa-pa Raluka.

| carmend a răspuns:

Am folosit un balsam de la wella pentru par uscat si am fost foarte multumita de el, am mai folosit si de la kalos o masca de par (era intr-un borcanas de culoare alba nu mai stiu cum ii spune dar o gasesti la Real )care mi-a placut foarte mult si nu e scumpa