| litlleangel a întrebat:

Am parul foarte ars de la placa, si de la vopsea de par, cred, ce pot sa folosesc pentru a nu-mi cadea asa de tare, sau pentru a nu mi se mai rupe de la jumatate firul de par?

Răspuns Câştigător
| hasegawa a răspuns:

Sunt doua si unele dintre cele mai bune tratamente, insa cu un miros nu foarte placut.Gazul si otetul, foleseste constant si vei avea un par sanatos, stralucitor si il vei si remedia imediat, nu dureaza decat cateva sapatamani, depinde de cat de des te speli pe cap.Bafta si renunta la placa sa o folosesti zilnic, iti poate sta parul foarte frumos sa-l ti prins in coada insa nu foarte starns ca-i dauneaza si va continua ruperea lui.

5 răspunsuri:
| T30D0RA a răspuns:

Vaiii... singura solutie e foarfecaaa!

| Sara a răspuns:

Stiu cum e, acum sunt tunsa scurt ca sa trec de perioada cu placa. L am avut ft ars. Daca nu vrei sa il tunzi atunci foloseste tratamente naturiste, vor da roade. Iar daca caderea parului e excesiva consulta un medic.

| anonimmmmm a răspuns:

Da, dar nu inteleg cu gazul cum sa ma folosesc

| adika a răspuns:

Foloseste ulei de masline: masezi bine radacina firului de par si il lasi intre 30 min si 2 ore pe par si apoi te speli cu apa calduta si sampon din abundenta: incearca sa aplici masca asta cel putin o data pe saptamana, e minunata. mai gasesti aici si altele:
http://www.exposhop.ro/....../index.cgi

| mioara a răspuns:

Acum iarna tunde-te periuta iar pana la primavara se va genera firul de par.