| ElenaMaria1 a întrebat:

Am parul foarte ars pe la varfuri de la placa. acum ceva timp m-am tuns dar apoi tot s-a ars. Ce as putea sa fac acum? Totusi nu as vrea sa imi iau prea mult din lungime pentru ca il vreau lung.sad

Răspuns Câştigător
| SmileYasminutzaa a răspuns:

Salut.Daca vrei sa ai parul lung trebuie sa folosesti ulei de ricin este foarte buna ca si bunica mea o foloseste deci cred ca costa cam 23 lei, este la farmacii se gasesc la toate farmacii, si daca vrei sa iei iti explic cum sa il faci deci iei o vata si pui pe el ulei de ricin si te masezi in toate directii, daca este murdara vata se foloseste alta vata,happy si se lasa 3 4 ore si se ia un prosop in cap si lasa 3 4 ore asa, si dupa aia se spala cu un sampon de oricare, dar nu ai voie sa folosesti balsam ( ca si bunica mea a folosit si i s-a facut matreata) deci se face de doua ori pe saptamana se face in 3 luni, sau alt produs sa folosesti un balsam garnier se gaseste in magazin, se spala pe cap cu sampon de oricare, sa fie spalata ca lumea, dupa aia folosesti balsam garnier un pic si il folosesti pana in varf asa dupa aia lasi 5 min pana face efectul acolo si se spara iarasi pe cap si te usuci.

Si deocamdata sa lasi la o parte placa de intins parul pentru putin timp.
Sper ca te-am ajutat.happy

12 răspunsuri:
| ɐzʇıןoʌɐıp a răspuns:

Sa il poti ''repara''fara al tunde scurt,trebuie mai intai sa ii tunzi varfurile un centimetru.
Poti incerca o masca de par din ulei de masline cu diferite vitamine/esente naturiste care le are introduse in produsul respectiv,sau o masca de par din pudra de cedru,galbenus de ou si lamaie, sant niste produse foarte bune si naturiste, dau randament dupa 2 saptamani de utilizare.in final foloseste un balsam bun pe baza de tarate de grau/orz/ovaz/esente de plante naturiste, care se gasesc in plafare/farmacia naturista/farmacii. ca sa favorizezi cresterea date cu ulei de ricin

| MissDelevingne a răspuns:

Stai linistita :), exista spray-uri pentru protectia parului impotriva caldurii degajate de placa de par.
Uite:

http://www.syoss.ro/index.php?id=78

eu folosesc cu incredere acest spray;)
http://shop.procosmetics.ro/10-fixative-

De la diferite marci,le gasesti in supermarketuri si iti lasa parul fin,parfumat, bine intins si protejat. Daca nu, intreaba si in farmaciile astea care au si produse cosmetice si diferite spray-uri.

Si nu folosi placa in exces.In rest e bine.:)

Sper ca ti-am fost de folos. :)

| myreluca12 a răspuns:

Incearca sprayul de protectie de la syoos. costa in jur de 13 lei da e fff bun...eu folosesc placa de 2 ani si am folosit si protectie si niciodata n-am fost nevoita sal tai din cauza ca s-a ars de la placa.ti-l recomand.e f bun

| Chriistiinex a răspuns:

Am aceiasi problema...eu trebuie sa ma tund unde am parul ars ca sa poata sa se regenereze atunci cand creste.eu te sfatuiesc sa folosesti balsamuri masti...pentru regenerare mult noroc!

| LaLa_5622 a răspuns:

Nu te mai indrepta thinking asta e singura solutie... sau daca tii neaparat sa te indrepti, fa`o foarte rar

| pavy_4451 a răspuns:

Daca cauti bine pe la farmacii sau magazine vei gasi un ulei de par cu care sa iti dai inainte de te a face cu placa.asa nu se va mai arde. funda?

| Pisicanazdravana a răspuns:

Ar trebui sa iei putin din varfuri, ca parul sa nu se despice la varfuri
. Iti spun din propria experinta. Sper ca raspunsul meu sa te ajute! fundita?batting eyelashesbatting eyelashes

| charizard96 a răspuns:

Sa te razi in cap

| Amiiz a răspuns:

Renunta la placa este primul pas! Apoi foloseste saptamanal o masca de par hranitoare, cele de la Elseve sunt foarte bune. Funda? big grin

| Cristianloveilinca a răspuns:

Imi pare foarte rau buna sunt cristian si mama mea tot area la varfuri si nici eu nu stiu nimic sunt un babalau laughing

| katherine7481 a răspuns:

Am si eu exact aceeasi problema.la mine de cand ma stiu nu creste lung.sfat.nul mai da cu placa si dupa ce te speli cu sampon aflica balsam si masca pentru par.du-te la frizer si vezi cat trebuie sa te tunzi.in cazul meu creste pana la umeri apoi deloc.am invatat sa ma bucur de parul meu.mi-am cumparat extensi dar nu am fost prea multumita. funda?