Este superb parul tau. Lasa-l liber cat poti, da bine. De prins... coada de cal, sau sa il prinzi doar jumatate. Daca ti se pare o corvoada sa il intretii, poti sa il tunzi, dar ar fi mare pacat...
O coada impletita, daca reusesti sa il faci sa stea. Sau doua cozi neimpletite, prinse larg. Esti foarte frumoasa.
Hei, iti sta foarte bine cu el desfacut. eu am o prietena creata si ea tot timpul si-l da cu spuma si il lasa liber. daca vrei poti sa folosesti bentite, arata foarte bine
PARUL TAU E SUPERB! MULTA LUME SI LAR DORI ...EU ZIC SA IL LASI DESPRINS CAT POTI DE MULT ITI STA SUPERB... O COADA DE CAL...SAU O COADA INTR-O PARTE...SAU DAK VREI TUNDEL DAR ITI SPUN SINCER SI EU AM AVUT PARUL LUNG SI AM MERS SA MA FILEZ PE SCAUNUL DE LA COAFOR IMI VENEA SA PLANG... AVEAM PARUL BOGAT SI FRUMOS...
Si eu am parul cret... si am citit raspunsurile de mai jos... toata lumea ne spune ca avem un par frumos si ca trebuie sal lasam in jos... dar ce se intamlpa daca NOUA NU NE PLACE? Sfatul meu. daca chiar vrei sal lasi liber si sa nul mai prinzi, prinde cu o agrafa bretonul pe spate si restul parului fal cu spuma iti garantez k iti va sta bine si poti sal folosesty in orice okazie:X.
Sper k ti-am fost de ajutor
Si eu am parul cret asa ca si al tau, si il port desprins mai mereu in afara de scoala acolo mie mai greu trebuie sa il prind pentru ca ma deranjeaza la scris asa ca il prind in coada de cal sau ilprind cu clema dar rebel parerea mea e sa nul strangi sau o coada pe spate, sau cate o data iau cateva fire din parti si le prind la spate iar bretonul chiar daca e mai lung il prin asa aici in fata sa stea mai umflat putin si eu am acelea probleme deja mam cam plictisit mi-as dori mult sa-i dau o forma dar nu pot sper ca o sati ajute la ceva. pupic esti foarte frumoasa
Pai si eu am parul ondulat. dar nu m-am plictisit de el in kazul tau te sfatui sa ti-l mai tunzi nu chiar scurt ...si sa ti-l raresti la coafor...
L-am avut foarteee lung, pana in dreptul soldurilor...acum este jumatate... nu am de gand sa-l tund mai scurt si de obicei il prind doar jumatate... coada de cal sta foarte aiurea pentru ca vine prea strans pe scalp si ii foarte voluminoasa coada