Foloseste masti de la produse care sunt chiar nr. 1 in Romania.
Poti folosi si balsamuri, Panten e nr. 1 in Romania! Deci ai incredere in astea ca naturale nu prea gasesti si sampoanele garnier fructis isi fac treaba de ex am coji in cap pielea capului cu coji,de cand folosesc am scapat, deci SI NENATURALELE ISI FAC TREABA!
succes! intreaba prin farmacii, intereseaza-te!
Buna Mirunitzaa. Uite ce poți încerca pentru o hidratare mai accentuata.Balsam cu miere și rozmarin pentru toate tipurile de păr - frigul și umiditatea pot să-ți afecteze foarte rău părul. Acest balsam hrănitor îl va ajuta însă să-și revină. Amesteca mierea pentru strălucire, uleiul de măsline pentru hidratare și uleiul esențial de rozmarin pentru a stimula creșterea parului. Pune toate ingredientele într-un bol micuț si lasă-le 10 minute. Aplică o mică cantitate pe părul ușor umed. Masează scalpul și întinde amestecul pe tot părul, până la ultima șuviță. Acoperă-ți părul cu un prosop cald și așteaptă 30 de minute. Apoi, șamponează-l ușor și clătește cu apă rece. Dacă nu vrei și pentru creștere poți renunța la uleiul de rozmarin însă eu știu ca și uleiul de ricin are acelși efect. Succes!
DaciaRomania întreabă: