Ulei de ricin inainte de baie. Il lasi cam 30-60 de min (sau mai mult) si o sa vezi ca ajuta. Indeseste parul si face firul de par mai gros. Sau ulei de argan care e putin mai scump dar e la fel de bun. funda? :3
Foloseste sampoane pe baza de ulei de ricin sau argan, sau daca gasesti chiar ulei de ricin, seara te dai pe par si masezi vreo 15/20 minute dupa care clatesti cu apa, nu trebuie sa te speli prea des pe par, piaptanal in fiecare seara cu o perie lata care descalceste parul, nu il rupe, foloseste balsamuri dupa spalare sau samponuri anticadere de la gerovital sunt destul de bune, poti sa faci sa masti de par cu ulei de masline, miere, le poti gasi pe la magazine gen dm sau alte magazine cosmetice, daca nici asta nu ajuta poti incerca un sampon de regenerare de la vichy, dar stiu ca sunt destul de scumpe, in general tratamentele pe baza de ulei, pieptanatul des si sa iti ti parul impletit in coada ajuta mult, sper ca te/am ajutat, fundita?
Rasul sau tunsul bineinteles ca nu ajuta la nimic...
In primul rand trebuie sa-ti ingrijesti parul cu sampoane si balsame care nu au parabeni si conservanti. Nu folosi uscatarul de par la temperaturi prea ridicate (cel mai bine e sa-l usuci la temperatura camerei). Foloseste perie de par cu par natural si perie parul usor. Daca-ti vopsesti parul, foloseste vopsele cu henna. Masti cu ulei de masline, sau ulei de cocos, sau ulei de argan.
Uleiul de ricin eu zic ca e pentru crestere mai mult. Eu am auzit la televizor la o vedeta ca se da cu spirt sanitar pe scalp si sta asa 5-10 minute. Pe langa ca ii curata scapul i la si indesat si a folosit o prietena timp de o luna si se cunosteau rezultatele. Acum incearca si vezi cu ce iti merge mai bine dar eu zic ca spirtul este o alegere buna.