Ia niste sampoane/solutii anticaderea parului, sincer e genetic si datorat testosteronului caderea parului deci mai putin daca il tii lung dar oricum e indicat macar sa iei un tratament altfel chiar risti sa chelesti mai ales ca zici ca a inceput sa iti cada destul de mult
L-am avut si eu de vreo 15 cm si imi cadeau vreo 10-15 fire zilnic
am incercat cu masca de par etc dar nimic si intr-o zi m-am dus si m-am tuns
avea vreo 5 cm si nu prea mai cadea...
poate la tine merge cu tratament ceva, dar daca te tunzi scurt nu prea mai cade
Pai ce ma e mult 10 15 fire si tu faci tratament lol eu daca le nuar strang si 40 dupa dus ma refer asa cam tot 10 fire
Tatal tau va zice cam orice sa nu te lase sa ajungi o,, anomalie" in normalitatea zilelor noastre.
Lasa-ti parul lung, fa orice doresti, atata timp cat poti indrepta mai tarziu. Si eu am avut parul lung de juma de metru pana m-am plictisit si l-am tuns, iar acum e lung de vreo 10 cm.
Maicamea m-a certat o vreme si a tot zis chestii contra, dar n-am prea ascultat, iar acum sunt destul de okay.
Si cand era juma de metru iti cadea des?
Cadea la fel ca acum ... doar ca atunci era lung si se observa cazand prin casa, si cadea ca nah, era mai lung, mai greu, etc. Avea timp sa se tot rupa, dar 2 ani nu l-am tuns deloc, si pana sa-l tund, era tot bogat, cu volum. Deci nu prea are importanta faptul ca tot pica in plus de asta, sunt o groaza de fete cu problema asta si sunt tratamente pentru.
Iti gasesti o iubita si ii furi tratamentele pentru par :p
Daca inveti sal pastrezi sanatos...de ce sa nul ai si mare...pana la urma e un lucru obisnuit sa ai parul mare
marianpurdea întreabă:
Georgian1992 întreabă: