| anonimaanonima2A a întrebat:

Am parul in scari, mediu... cum pot sa il prind la scoala. nu prea am multe variante pentru ca imi ies firele scurte help me please, dau funda! p.s nu avem voie cu parul pe spate

5 răspunsuri:
| HurremSultan a răspuns:

Bună.
Şi eu am părul tuns în scări, de mult timp. În general, îmi tapez bretonul sa ste bufant în faţă şi după îmi prind o coadă de cal sus, uneori într-o parte. Uneori, mi-l las pe spate, nici noi nu prea avem voie. dar de. Cateodata mi-l fac bucle lejere ( parul meu este destul de lung ) şi îl prind sus, coadă de peşte într-o parte mai mereu laughing). Aa, mi-am adus aminte îmi mai fac coc cu buretele sus prins în crestet şi în faţă bufant.
Pa, pa.

| Laura927 a răspuns:

Ce tâmpenie, nu va lasa cu parul pe spate...sad
Doar in România vezi asa ceva laughing
Poti sa iti faci doua împletituri de la tâmplă la tâmplă si sa le unesti la spate.
Un coc messy sus in vârful capului ( da un Google search la coc messy si ai sa vezi cum arata)

| queenofsaigon a răspuns:

Poți încerca să prinzi firele care îți ies cu niște agrafe. Dacă nu sunt multe, stau și cu mult fixativ. Și eu am bretonul pe o parte și tunsoarea în scări - e un adevărat stres dimineața. happy

| SuzySweet a răspuns:

Incearca coada de peste, pe o parte. Aia se poarta asa, mai cu fire pe afara. Sau poti prinde bretonul, cu clame, in cap, il tapezi, jos, putin sil prinzi. Sau iti poti face o coada in spate, iar bretonul si firele iesite le lasi asa. Sau daca nu ai foarte mult timp, incearca o bentita. :*

| Biancutzika a răspuns:

împletiturile. Sunt la modă şi merg la orice tip de păr. dacă zici că ies. încearca să împleteşti sau să prinzi părul în 2 codiţe lăsate lejer pe umeri.
Fundiţa?