| Denisa a întrebat:

Am parul lung si ondulat. Folosesc placa din cand in cand dar nu vreau sa o mai folosesc saptamanal ca sa nu imi ard parul. Vreau sa stiu 2 lucruri: daca imi indrept parul cu peria csi feonul o sa imi stea parul drept? Ce produse pentru par drept sa folosesc. Si inca ceva: ce parere aveti despre marca Syoss? E >bun?

Răspuns Câştigător
| Oanny a răspuns:

Uite, si eu tot aceeasi problema am ca tine.Cand eram la scoala imi intindeam parul odata la 3 zile.ACum ca e vacanta, am inceract mai multe sampoane.Pana la urma l-am ales pe clear, deoarece nu imi onduleaza parul asa de tare.Ai putea ca dupa ce faci baie sa il aranjezi si sa stai treaza pana se usuca, cum fac eu deci ma spal dimineata la cap.Acum nu prea mai am nevoie de placa decat sa dau de doua trei ori ca sa il mai aranjez putin. Daca nu vrei sa faci asa, ai putea ca dupa ce il intinzi cu placa sa dai la suvite cu ulei de masline.Sau dupa baie sa te speli cu balsam. Iar cu peria si feonul, nu la toti tine. Daca stii sa le folosesti, o sa reusesti sa il intinzi. Dar nu tine prea mult.Am avut o colega care facea la fel dar o data la doua zile se ondula la loc.Pentru parul ars ai mai putea sa folosesti ulei pentru par de la kalos.Este foarte bun dar ai grija sa nu dai la radacina ca altfel:matreata.Si nu prea mult pe par ca se ingrasa mai redepe dupa. Iar despre marca Syoss nu este asa de buna. http://forum2.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=145551&whichpage=2 un forum despre aceasta marca.

4 răspunsuri:
| PisicaAristocrata a răspuns:

O sa stea daca il intinzi cu peria, dar nu prea mult si bineinteles, nu la fel de bine intins cum sta cand folosesti placa. Produsele de la Syoss nu le-am incercat, dar folosesc in schimb crema pentru par drept de la Sunsilk, e super tare, miroase frumos si iti lasa parul si moale, pe langa ca sta si intins cat de cat.

| loveee a răspuns:

1) daca indrepti parul cu pria si feohnul da va sta drept[ dar trebuie sa stii cum sa-l faci] dar sin cauza feohnului va avea volum
eu folosesc gama de la nivea pentru par drept pe mine nu ma ajuta pentru ca am parul cret dar nu mai am atat volum si mi se indreapta parul mai repede si ca sa nu se arda folosesc uleiul glossy d ela kallos
http://www.armod.pl/images/IM000230glossy.jpg
si masca de par tot de la kallos aceea cu placenta
http://www.baaria.com/......-275ml.jpg
si cam att. nu te face cu placa pe parul ud

| Contrast a răspuns:

Sa nu iti iei Syoss, sunt oribile... le-am incercat si dupa prima spalare le-am dat copiilor sa faca spuma si balonase in baie cu ele pentru ca nu sunt bune de nimic. Si parul meu e lung si ondulat, e chiar foarte cret si nu mi-a ajutat nici pe departe pe cat se vrea sa para in reclama!
Cat despre perie, te ajuta dar nu va fi perfect drept si tot la placa ajungi asa ca mai bine eviti feonul si peria si folosesti ceva pentru protectie cand folosesti placa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu e bine sa il indrepti cu placa ca il arzi si n-o sa-l mai ai asa de ondulat cum zici tu... dupa ai sa regreti daca il mai intinzi mult cu placa ai sa folosesti nu stiu ce prod ca sal il ai ca inainte.si sunt la fel ca tine si cu placa si ci vopselele l-am sticat si acum imi pare nu stiu cum sal mai am ca inaintesadsadasa ca lasa-l cum ie ca o sa regreti mai tarziu...winkingwinking