| →s ♥ ą← a întrebat:

Am parul mediu.adica pana la umeri! Cum pot sa-l las sa creasca mai lung.pana la funduletz c`am asa? `Sa`mi mai tund varfurile ssau nu? mS. Si daca stiti cum as putea sa-l fac sa creasca mai repede va rog sa`mi spuneti si miebig grin

7 răspunsuri:
| EUSIATIT a răspuns:

Ulei de ricin si daca este tocit la virfuri tunde l putin si nu te l-ai intinde cu placa sau usca cu feonul

| arrriadna a răspuns:

Salut. Daca ai radacini bune si nu cade din ce in ce mai mult odata cu cresterea in lungime (fir mai lung= e mai greu= cade parul mai repede), atunci poti sa il lasi mai mult. Oricum, merita incercat.
Varfurile se tund daca vrei sa creasca repede si sanatos. Cam jumatate de centimetru la 2-3 luni, in facut decat de repede are tendinta sa se toceasca. Pe perioada "crescutului" e bine sa eviti sa stai cu mana pe le tot timpul. Si un tratament naturist (gen masca de par sau ulei de ricin/ de masline) ajuta la hidratare si ingrijirea radacinilor. Gasesti pe TPU "retete".
Ca sa creasca mai repede decat ritmul obisnuit (in mod normal ar trebui sa creasca aprox 1cm/ luna) se tine prins mai strans un pic in timpul ZILEI si noaptea il perii si il lasi DESFACUT, ca sa respire si el. Ziua il tii priins fiindca e mai expus la lumina si praf si il poti "forta sa creasca", dar noaptea trebuie sa fie in "relash", ca si corpul tau.
Eu mi-am dorit mereu parul lung pana la fund dar am radacinile prea varza pentru asemenea greutate. Mai mult de "o palma peste umeri" daca il las ma trezesc cu perna plina de par. Dar de crescut repede, metoda descrisa functioneaza. Oricum, tu o sa alegi ce variante preferi si ti se potrivesc, adica trebuie sa experimentezi un pic.
Pupicei.

| Puf a răspuns:

Noaptea tinel prins intr-un cocbig grin si poti folosii tinctura de ardei iute de la varmacie

| andreea25red a răspuns:

Petru o crestere ma rapida incearca tratamentul cu placenta din farmacii si magazine naturiste si incearca sal tii impletit pe perioada noptii chiar si ziua.se spune ca parul creste de 2 ori mai repede noptea.petru un par des incearca schauma petru regenerare e bun. daca il tii impletit nici nu o sa se mai despice atat de des deci nu o sa trebuiasca sal mai tunzi.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da-te cu ulei de ricin la radacina.Este km 3 lei o sticluta si gasesti si la farmacie:* iti garantez eu ca functioneaza

| →s ♥ ą← explică:

Si ca sa`la m lung.imi mai tund varfurile sau nubig grin?

| xAkira a răspuns:

Pai...il lasi sa cresca in ritmul lui dar este indicat ca din cand in cand de preferat o data pe luna sa taiati varfurile despicate.Asta e parerea mea. Dar nu este nevoie sa o folosesti. E treaba ta.