anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am parul mediu, drept si slab. Ce tratament sa folosesc sa para mai bogat, mai plin de volum si mai sanatos? HELP ME!

6 răspunsuri:
| buburuzAndreea a răspuns:

Ai putea incerca sampon pentru volum. Sau exista to felul de spray-uri. Dar sincer eu am incercat cateva, ca am aceeasi problema si nu am vazut nicio diferenta majora. Ba mai mult, am facut matreata de la atatea produse. Cred ca ar mai exista niste solutii. Sa iti pui parul pe bigudiuri mari sau sa te faci permanent. Macar stii o treaba, asa sigur vei avea volum. big grin

| buburuzAndreea a răspuns:

Completare. big grin Cu cat iei din lungime cu atat castigi mai mult volum. E normal ca daca parul e mai lung are greutate si tinde sa se lipeasca de cap.

mlm
| mlm a răspuns:

Incearca masca de par si samponul de la Elseve pentru volum, vei vedea ca da rezultate.

| adyth a răspuns:

Avon- advanced tehniques (sau cum se numeste ca habar nu am laughing ) este un spray pentru volum... unul cu rosu. am si eu.la mine "functioneaza"

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Buna.
Mergi la farmacie si cumperi o gama completa de: sampon, balsam si masca puternic hidratanta, fortifiere, stralucire si volum.
Sunt foarte bune si cele din gama Hemel.
Pa, pa.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Incearca gama Elmiplant ( sunt produse gandite de medici, farmacisti, biologi, poti avea incredere ).
Poti merge si la un dermatolog sa te sfatuasca mai exact, in functie de problemele tale.