Nu vreau sa iti scriu critici,dar vreau sa intelegi gravitatea cu care ti-ai agresat parul!
Poti sa incerci nuantator gri( tip vopsea, nu sampon), o sa iti iasa la inceput violet dar ai sa vezi ca dupa spalari incepe sa se inalbeasca( chiar se face violet sa stii, dar Cade culoarea si el prinde o nuanta platinata care iti este mult mai usor)
Ai grija sa cumperi vopsea gri, o poti lua de la un salon profesional.
Apoi cand incepe sa ajunga platinat cumpara vopsea blond super deschis platinat si o sa iti iasa.
Ai rabdare si nu mai folosi decolorant pentru ca nu te mai ajuta.
Bafta.
Ramai fara par saca mai incerci sa il decolorezi inca o data, din par negru nu ai sanse sa obti blond platinat sau orice alta nuanta de blond, acum cativa ani am incercat si eu sa obtin din saten inchis blond iar rezultatul a fost 0 in schimb a trebuit sa ma tund pentru ca parul meu era ca elasticul
Eu am vazut o gramada de persoane care au ajuns la par blond platinat(alb) din negru, doar ca nu stiu cum, din cate vaz decolorarea nu mai ajuta deci poate au folosit altceva apoi?
de aia intreb, poate stie cineva sau a reusit sa faca parul alb din negru - -"
si nu raman fara par, desi e degradat arata destul de bine si e inca gros si des, n-am absolut nici o problema cu el, in afara ca e putin uscat
Ai reusi sa il prajesti!
Crezi tu ca parul tau e bine, dar ai te inseli amanic, in cateva luni ai sa pierzi cel putin jumate din lungimea actuala!
Nu ai scris cat timp ai de cand incerci sa il vopsesti(adevarul)!
Imi pot imagina cum arata acum
Mergi la un salon urgent.
Nu te sfatuiesc sa il mai atingi!
Of doamne daca voiam sa primesc critici ma duceam la mama, ca ma streseaza toata ziua, vreau doar sa stiu cum il fac ALB...
si crede-ma cand spun ca e intr-o stare buna, am inceput in iulie si m-am decolorat odata pe luna, e moale, e des, e gros, am folosit tratamente pentru el si sincer e intr-o stare buna, arata chiar bine, e lucios si moale, evident ca nu e la fel de sanatos ca inainte insa tot e ok avand in vedere prin ce a trecut
si nu e lung deci nu are cum sa se rupa, trece de oasele gatului cu 15-20 cm, deci e scurt si nu e ars nici despicat. In fine,
stii cum se poate face alb sau nu? asta e intrebarea mea...
Nu vreau sa iti scriu critici,dar vreau sa intelegi gravitatea cu care ti-ai agresat parul!
Poti sa incerci nuantator gri( tip vopsea, nu sampon), o sa iti iasa la inceput violet dar ai sa vezi ca dupa spalari incepe sa se inalbeasca( chiar se face violet sa stii, dar Cade culoarea si el prinde o nuanta platinata care iti este mult mai usor)
Ai grija sa cumperi vopsea gri, o poti lua de la un salon profesional.
Apoi cand incepe sa ajunga platinat cumpara vopsea blond super deschis platinat si o sa iti iasa.
Ai rabdare si nu mai folosi decolorant pentru ca nu te mai ajuta.
Bafta.
Eu iti spun sa il lasi sa creasca mai mult apoi sa te vopsesti
Daca nu vrei trebuie sa accepti faptul ca nu vei putea sa ai parul blond.
Eu aveam parul blond deschis natural dar m-am vopsit si imi place mai mult negru. Depinde de preferintele fiecareia
Dar nu cred ca iese cu vopsea, ca eu vreau sa il fac roz, si nu iese decat pe blond platinat(alb chiar) si acum iese un roz inchis-mov si da putin spre oranj, si nu vreau
vreau roz deschis
Pentru decolorarea parului poti incerca produsul profesional rusesc Color Off, de la Estel Profesional, nu contine amoniac, nu arde parul.Dar el decoloreaza DOAR PARUL VOPSIT, are si un miros puternic.Eu l- am gasit pe Facebook : Color off- decolorant pentru par fara amoniac sau la tel 0754921669.Costa 75 ron cutia