| goldi a întrebat:

Am parul negru și ochii la fel, iar tenul foarte închis cu ce culoare are trebui sa mă vopsesc?

Răspuns Câştigător
| wonderwoman123 a răspuns:

Îți spun un secret despre cum sa îți găsești culoarea potrivita: Totul depinde de tenul si subtonul pielii tale.
Adică, parul negru sau închis la culoare, albește pielea( nu in realitate, ci e doar o iluzie optica).
Rosul îți face subtonul sa fie roz, Satenul deschis il face ușor mai masliniu, insa nu foarte mult iar blondul închide tonul pielii si ii da subton galben. Vorbesc despre pielea fara fond de ten.

7 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Galben-verzui, sa fii vizibila si noaptea.
big grin

| HazelEyes77 a răspuns:

Merg foarte bine nuantele de saten in special un saten ciocolatiu, caramel sau mahon pana la nuantele de castaniu. Si un roscat inchis ar merge gen burgundy.

| TanteMarianne a răspuns:

Maxim un saten, dar eu zic sa ramai asa

| Staif a răspuns:

De ce sa te mai vopsesti? Poate niste suvite acolo, ceva care sa nu fie o diferenta stridenta. Un saten, sau culoarea visinei coapte.

| Rolitech98 a răspuns:

Dece sa te vopsesti cand esti frumoasa? te-ai plictisit de naturalitatea cu care ai fost inzestrata?

On:Ai ochii negrii si ten inchis? Fa-te satena.

| Iryna1234 a răspuns:

Roșcată

| MitaMihai2 a răspuns:

La o culoare inchisa culorile deschise te vor prinde foarte bine. in cazul tau ti.ar sta cel mai bine un blond. sau un argintiu(suvite)