| dodo1mik a întrebat:

Am parul negru, tenul mai inchis si ochii verzi. Vreau sa-mi fac niste suvite roscate (cu hena ), dar o prietena mi-a spus ca poate e mai bine sa imi fac doar varfurile roscate.
Cum credeti ca e mai bine?

Răspuns Câştigător
| Parkmin a răspuns:

Varfuri roscate, suvitele nu mai sunt asa la moda

13 răspunsuri:
| KellyGreen a răspuns:

Buna!
Mai bine iti faci suvite, mie varfuriele mi se pare ca arata foarte urat.

| mona a răspuns:

Poti sa iti faci suvite dar roscat inchis

| Nolkyz a răspuns:

La ochi verzi merge rosul. Tin sa va amintesc ca in general roscatele natural au in general ochii verzi.
Cu henna nu prea sunt sanse sa iti iasa pentru ca ai parul inchis la culoare. Ai cum sa imi arati cam ce fel de negru ai in par? E negru-negru sau e un saten inchis?

| dodo1mik explică (pentru Nolkyz):

Saten inchis

| Nolkyz a răspuns (pentru dodo1mik):

A... Asa merge. Si al meu e saten inchis si inca ma chinui sa scot un rosu frumos in cap de mai mult de jumatate de an si am ajuns la concluzia ca fara decolorat, degeaba mai incerc pentru ca am pigmentul inchis. In fine, doamne-ajuta.

| daηă a răspuns:

Eu aş prefera vârfurile, dar să fie în stil ombre.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu cred ca tie nu-ti sta bine cu suvite roscate, dar ma rog.
Ce voiam de fapt sa-ti spun e ca hena nu se prinde pe parul negru. Nici o vopsea rosie nu se va prinde pe parul negru. Daca ti sa ai suvite trebuie sa te decolorezi ceea ce nu-ti prea recomand...

| BeautifulAngelOana a răspuns:

Mai bine suvite, dar nu iti fa foarte multe! Daca iti vopsesti varfurile arata ca si cum am fost vopsita si nu te-ai decolorat calumea! Varfurile vopsite arata oribil! Never ever! bafta

| xFakeSmilex a răspuns:

Eu iti recomand sa iti faci varfurile. Este mult mai la moda acum, chiar si printre vedete..cum ar fi: Antonia, Delia. Ofera o nota mai cool.

| Feeltheflow15 a răspuns:

Am o colega care si-a făcut doar varfurile si nu ii sta prea bine...cel mai bine suvite

| DuuuDiiiiXXXXX a răspuns:

Buna.
Eu te sfatuiesc sa iti faci suvite pentru ca varfurile arata urat.

| dodo1mik explică:

Multumesc:* pana la urma imi fac varfurile roscate

| alinutza007 a răspuns:

Varfurile,clar.si sub nici forma nu folosi henna.cu ce te incanta k e o vopsea naturala daca nu mai scapi de ea.henna se mai scoate din par doar cu foarfeca.atat