Cand vreau s il am ondulat in adevaratul sens al cuvantului, folosesc spuma, cand vreau s il am drept, folosesc placa
Si eu am acelasi tip de par ca al tau.Eu il fac ori cu onduloartor ori cu placa ori incerc diferite coafuri dar il dau mereu cu spuma syoss inainte de al aranja si dupa aia il piepetan. Spuma disciplineaza firele rebele de par, dar pentru mai multa rezistenta si fixare foloseste si fixativ (tot de la syoss) dar aplical cam de la 20-25 cm de tine pentru a nu-l incarca prea tare. Iar seara il pieptani usor cu un piptan cu dintii mari si apoi dupa ce e descurcat complet, piaptana-l cu o perie.
Sper ca te-am ajutat... pooop...
Tunde-te filat, astfel vei mai pierde din volum si foloseste un balsam pentru tipul tau de par, ca sa ti se aranjeze cat de cat buclele.nu stiu exact ce produs sa iti recomand, poti folosi si spuma pentru par.
Incearca sa folosesti o perie dinaceea rotunda [care se foloseste si la salon] si incerci sal indrepti cu ajutorul ei si feonul
Hei.
Am si eu par ca al tau, si din proprie experienta iti spun sa-l tunzi filat filat si in fata si la spate pana la umeri. Ti se va ondula si va fi foarte frumos.
Eu momentan folosesc sampon Pantene.
Inainte folosem Granier dar mi se ungea repede si mi s efacea si matreata.
Deci pantene pentru. mine a mers.
Insa...in privinta tunsului nu stiu ce sa mai zic
Daca ai parul cam ca al meu.bretonul nu iti va sta asa cum vrei tu.
Dar poti folosi o placa sau o perie cu peri dintr-aceia pe fiecare parte si cu fheonul.vei reusi SIGUR.
Bafta:*
Am acelasi tip de par ca si al tau, doar ca al meu nu e des... e cam slabut Si ma gandesc sa ma tund in curand :X Mie imi place mai mult parul cret/ondulat si as vrea sa imi faca la coafor un permanent usor... dar inca nu sunt sigura
DaciaRomania întreabă: