Eu il aranjez cu o perie rotunda si cu uscatorul de par dupa ce fac baie, apoi nu se imi onduleaza asa tare
Da... solutia este placa. Dar cred ca se poate si cu gel sau fixativ nu? ( ar trebui sa folosesti un sampon pentru par drept ai sa vezi ca cu timpul se v a indrepta cat de cat)
bafta!
Si eu am par cret daca il vreau drept, drept il fac cu placa, daca il vreau doar atat cat sa nu fie cret, il fac cu peria rotativa de la rowenta:d.deci amandoua, depinde de preferinte
Ce coincidenta ca si eu am pus aceeasi intrebare ieri seara...
Doar coincidenta, nu?
Criss are dreptate...eu iti zic ca daca vrei breton cat de cat fa-ti unul intr-o parte.
Din nefericire, da.Am si eu parul cret si am avut si eu breton.Nu-mi statea drept asa ca mi-l indreptam cu placa.Totusi te-as sfatui sa nu-ti faci breton pentru ca daca vrei sa-l faci drept trebuie mereu sa-l intinzi si iti arzi parul. ti-o spun din propia experienta.
Poti folosi fixativ sau diverse creme pentru indreptarea parului sau sanpon de ex nivea strong
Nu si eu am breton si am parul un pic ondulat eu il indrept cu fionu si cu peria rotativa
Nu nu cred pentru ca si eu am avut breton si am parul putyn ondulat eu mil indreptam cu fionul si cu peria rotatyva
Si eu am parul ondulat si la orice hairstylist am fost mi s-a spus ca nu imi pot face breton drept decat unul intr-o parte... si eu am vrut breton dar am renuntat la idee pentru ca trebuia tot timpul sa il indrept cu placa sau cu feonul si peria...
si eu am parul drept dar bretonul imi sta ondulat da indreptatul cu placa dar sa incerci sa ai grija sa nu iti arzi firele de par oricum bretonul ondulat e la moda acum
Dap singura solutie e placa am si eu parul ondulat si am avut parul tuns drept mama un an am folosit placa noon stop acu mi-a crescut si folosesc placa doar pentru btreton am avut si intr-o parte si drept. el intr-o parte nu trebuie sal indrepti mereu mereu de ex cand ti se usuca parul dupa ce ai facut baie trebuie sal indrepti si pana faci urmatoarea baie in fiecare dim sau mrg cum vrei si la cel drept acolo de fiecare data cand vrei sa iesi afara trebuie sal indrepti da depinde acu si cat de ondulat ai parul mai mult sau mai putin oricum bafta
Pai te duci la frizer te tunde foarte scurt apoi tu til aranjezi cum vrei pana va fi mare
Buna. Si eu am parul ondulat si am si breton. breton care nu sta drept decat daca il fac cu placa. Dar e ok, folosesc placa de aproape un an... ma rog, numai pentru breton si e ok. Daca folosesti si o masca pentru par, nu ai nicio problema in legatura cu "placa arde parul".
Eu am parul cret...si bretonul il indrept cu placa dupa fiecare spalare sau cand nu sta cum ar trebui...la inceput imi era cam greu dar acum mam obisnuit si mi se pare ceva normal
Si eu sunt aceas situatie vreau sa-mi fac breton dar am parul extrem de cret dar bretonul imi sta drept si iti dau un sfat daca vrei sa-ti faci breton sa nu te pieptani cu peria pentru ca-ti despica firele
Mai eu zic sa ti-l faci totusi cu placa...stiuka e un sfat diabolik)da uite:spalate cu sampon pentru par drept si fatil cu placa apoi da cu fixativ sa gel si o sa rmana mai mult timp drept depinde si daca e ploaie afara...si exista si gel de placa care nu til mai arde asa mult:*mult nroc:*
Ooo frate si am un par mega cret habar nu am ce sa fac cu el... mi-ar placea mult un breton intr-o parte gen EMO dar daca o sa il am nu va trebui sa il indrept mereu si o sa imi ard parul? si in plus vreau un sait pe care pot sa gasesc niste poze:*:*