Daca ai par ondulat, preferabil e sa nu ai breton, dar daca vrei neaparat, indreapta-l cu placa.
Il poti indrepta cu peria si feonul, dar mai ales ca e vara si mai transpri, nu va sta prea mult timp cum vrei tu. Nu stiu, oare iti poti face un semipermanent? Intreaba la un salon.
Nu cred ca ai sanse sa il faci sa stea drept tot timpul... prietena mea il intinde dupa fiecare data atunci cand il usca, si abaga si gel in el...
Mai bine nu-ti face breton, pentru ca la mine e acelasi lucru. poti sa til indrepti cu placa, nu cred ca e mare problema
Buna. Si eu am parul ondulat si am si breton .. breton care nu sta drept decat daca il fac cu placa. Dar e ok, folosesc placa de aproape un an ... ma rog, numai pentru breton si e ok. Daca folosesti si o masca pentru par, nu ai nicio problema in legatura cu "placa arde parul".
Daca ai parul ondulat si bretonul o sa ti se onduleze cel imi bine ar fi sa folosesti spuma de par nivea pe care o usuci cu uscatorul da rezulatate s-au gel de par in cel mai mic caz daca nu incearca placa de par cat mai lata