| Sara2 a întrebat:

Am parul pana la fund, ma gandeam sa ma tund bob lung pana la nivelul umerilor, ce ma sfatuiti? sa fac pasul sau nu? imi e frica sa nu imi para rau dupa vreo luna 2... ati facut careva schimbari radicale fara sa regretati?

9 răspunsuri:
| AndraNicoleta a răspuns:

Nuuuuuuuuuuuu. Nu face asta te rog!
Daca chiar vrei sa faci o schimbare tunde-te in scari mari si fileaza-l mult. Si eventual schimba-ti si culoare.
Va fi o schimbare!
Dar nu te tunde!
E pacat...

| Ramo80 a răspuns:

Eu am facut o maaaare schimbare in clasa a 9-a. Aveam parul pana aproape de fund si m-am gandit sa ma tund scurt. Dar scurt de tot! Am plans 2 saptamani, aveam cosmaruri. happy Si apoi chinul de pe lume, crestea si nu mai stiam cum sa-l aranjez, nu mai statea in nici un fel, groaznic. Sincer, la inceput imi statea bine dar simteam tot timpul ca imi lipseste ceva. Pana in clasa a 11-a mi-a crescut la loc. Nu-l tunde mai scurt de omoplati, poate o sa-ti para rau. Pupic!

| eucumine010 a răspuns:

Da, merge o schimbare. Dai inainte cu tupeu tongue.

| BlancaFantasma a răspuns:

Nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu! sa nu te tunzi! tu iti dai seama.nici intr-un an nu iti mai creste parul la loc.stai cuminte! daca tot vrei sa te tunzi, ia`ti putin din lungime 3`4 cm, dar nu atat de mult.vei regreta. si da am facut o schimbare radicala pe care am regretat`o dar avem 7 ani atunci, asa ca nu ti`o mai spunlaughing Nu te tunde!

| blueblood30 a răspuns:

Depinde daca esti grasa sau slaba, daca esti grasa no sa-ti stea prea bine si eu m-am tuns si eu aveam parul pana la jumatatea spatelui si acum arat ca SELENA GOMEZ sau ca JESSIE J si imi place ff mult sau sati mai zic o scamatorie, bagati parul in bluza si puneti o esarfa larg nu tio strange de o mie de ori vezi cum iti sta eu asa am facut si imi placea ff mult cum imi statea si am zis sa ma tund

| dannys a răspuns:

Si eu l-am avut pana sub fund si m-am tuns pana la mijlocul spatelui, si mie mi-a fost greu la inceput cu parul mai scurt dar te obisnuiesti si pana la urma parul tot o sa creasca.Si acum trebuie sa ma tund din nou, k a crescut si nu-mi mai place cu el super lung.Pana la mijlocul spatelui zic eu k ii suficient.

| elza12345 a răspuns:

Prietena mea l-a avut pan la genunchi si s-a tuns pana mai jos de umeri(are parul foarte cret) sincer ii sta foarte bine. Daca iti doresti sa te tunzi eu zic ca mai bine ar fi sa sa te tunzi treptat putin cate putin. Parerea mea.

| OxanaBotna a răspuns:

Nu trebuie sa te tunzi, am facut si eu pasul asta si acum regret foarte mult

| Dennysu a răspuns:

Eu te sfatuiesc sa nu te tunzi bob deoarece si eu l-am avut tot ca tine parul si m-am tuns bob pana la nivelul umerilor si apoi am regretat foarte mult! Fundabig grin?