| ConstiintaTa a întrebat:

Am parul putin ondulat, inainte il aveam mai drept dar m-am tuns pana mai sus de umeri acum 2 ani, acum il am pana mai jos de jumatatea spatelui si e destul de lung.Am incercat cateva coafuri de pe net dar nu am placa sau fion si nu prea am cum sa le fac.As dori exemple de coafuri mai simple sau mai extravagante, dar in special mai simple...si poate si rapide.Mersi mult...

2 răspunsuri:
| PhotoIsMyLife a răspuns:

Buna!
Pai ai putea sa-ti`l lasi desprins si sa-ti pui o bentita cu o funda poate, daca nu ai bentita ai putea sa-ti pui 2 clame una langa altahappy
Sau poti sa-ti prinzi parul mai sus si sa-ti faci o codita inpletita mai mica si s`o legi cu tot cu coadahappy
Ai putea sa-l faci coc daca iti sta bine, si pui 2 bete de chinezoaice daca stiihappy
Sau poti sa-l lasi desprins si sa faci mai multe codite impletite pe langahappy
Sper ca te-am ajutat!

| Derye a răspuns:

Daca ai parul atat de lung nu prea ai ce face. Desigur, urmatorii useri iti vor da poze de pe net, dar asta e inutil pentru ca tie nu iti va iesi nimic. Mergi la un salon, si incearca o schimbare de look. Ceva gen tunsoare scurta, pana la urechi, asimetrica.

http://styleshopper.ro/blog/wp-content/uploads/2009/09/tunsoare-2009.jpg

Asta e asimetric in fata (adica in spate e mai scurt, e un gen emo! Tunsorile gen emo sunt foarte frumoase, dar partea cea mai buna este ca nu te fac emo, decat daca iti dai parul peste ochi, te comporti emo, nu iti innegresti ochii, etc).
Foarte important este sa nu ai parul filat, sau sa nu ti'l fileze. Strica tot aspectul, va fi o tunsoare scurta, urata, fara volum.

Sau ai mai putea incerca tot o tunsoare asimetrica pe o parte. Adica in dreapta (de ex) mai scurt, si in stanga mai lung, cu breton lung FILAT (bretonul, iar urcand din ce in ce mai putin). Bretonul va fi dat pe o parte a fetei, dar sa aiba o lungime considerabila 7-8-9 cm.

Succes!