| Sara2 a întrebat:

Am părul roșcat natural, nu sunt vopsită, m-am programat la un salon să mă vopsesc blond platinat. Mi-a zis că îmi va face metoda balayage. Există riscul să mă facă portocaliu? Mi-e teamă. Ea are multă experiență, e un hairstilist experimentat

9 răspunsuri:
| edit28 a răspuns:

Sincer mai misto ar fi portocaliu.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dacă ți-l face balayage vei avea rădăcinile roșcate și restul părului blond platinat.
Probabil va fi portocaliu acolo unde se face "trecerea" între culori. Idk

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Https://pin.it/7l3ctz54wgfimv
Probabil o să iasă ceva de genul.

| DreamCatcher5 a răspuns:

Dmn feri.
Lasa-l asa. O sa regreți tare.Trebuie sa realizezi ca ești o persoana tare speciala ca ai parul roscat.
Tu stii ca parul roscat natural e o raritate pe glob? E mai rar si decât blondul si tu vrei sa ti-l strici cu vopsele care toată lumea le folosește. Iti strici geneticul, crede ma.
Daca erai bruneta sau aveai maroul ala plictisitor care majoritatea lumii il are, atunci da, dar asa crede ma ca nu are rost.
Eu nu zic ca nu o sa iti stea, dar o sa iti pierzi originalitatea si o sa regreți. O sa vezi.
Redheads are amazing?
Si da exista posibilitatea sa se facă portocaliu si nu are sens ținând cont ca o semene cu cel natural (poate mai deschis).
Tu faci ce vrei, dar ti l distrugi. Dacă tot vrei eu iti recomand sa iti faci șuvițe sau doar la vârfuri blond. Ar arata fain.

| Dalmore a răspuns:

Ești fraieră că te faci un cărunt obosit când ești roșcată natural. Mai bine portocaliu. Sau verde. Sau căcăniu în straturi.

Răspuns utilizator avertizat
| mihaicelsfant a răspuns:

E mai frumos roscatlaughing

| Delcatty a răspuns:

Daca foloseste un decolorant suficient de puternic, atunci nu. Dar agreez cu restul, de ce naiba ai vrea sa iti strici roscatul ala dupa care multa lume tanjeste? Mai gandeste-te.

| Furnicuta000 a răspuns:

Cu siguranta decolorarea va iesi cu nuante de portocaliu dar coafeza va sti sa corecteze cu un tonner sau sampon nuantator. Partea mai nasoala e ca va trebui sa intretii tu acasa acea culoare deci sa iti cumperi acel sampon nuantator si cele profesionale sunt scumpe iar cele care se gasesc in magazine nu isi fac treaba cum trebuie.