Parca m-ai descris pe mine Inainte sa-mi fac breton(in urma unui sondaj) multi mi-au zis ca n-o sa-mi stea bine cu breton, ca n-o sa-mi stea asezat, drept etc. Dar surpriza! Dupa ce mi l-am facut statea exact asa cum ar trebui sa stea un breton: aranjat, drept etc. si chiar a fost o mare schimbare de look(te va avantaja si mai bine bretonul si daca ai fruntea mai lata). Dar ai grija sa ti-l ingrijesti si sa-ti speli parul mai des ca daca nu, o sa-ti apara cosuri/puncte negre pe frunte. Asta iti zic din proprie experientza. Eu sunt nevoita acum sa fac un tratament pentru cosuri/puncte negre si 2 saptamani o sa-mi prind bretonul intr-o parte . Poate o sa-mi trimiti o poza cu schimbarea ta de look. Mult succes si sper sa-i surprinzi pe cei din jur(eu cand am hotarat sa-mi fac breton celorlalti le-am zis ca ma duc sa ma tund, dar cand m-am intors cu breton, aranjata etc. nu le venea sa creada ca eu sunt)
Ca sa stea mai drept foloseste cand te usuci cu uscatorul peria rotativa de ce marile vrei eu zic aia cu diamentrul mai mare daca il vrei drept. si schimbarea de look... si eu am parul saten mediu si m`am bagat suvite blonde, iar ca sa fiu si mai chic dupa ce ma spal pe par ma dau cu fuxina gri, roz, mov. diferite culori care prinde doar pe parul vopsit decolorat pe cel natural nu si asa de multe ori am suvite roz mov gri fara a`mi decolora parul de atatea ori fuxina ii mai putin de 3 lei care de dizolva cu apa si iese dupa 2 3 spalari definitiv nu contine chimicale si o iei de la orice farmacie si pe langa suvitele blonde mi-am facut parul in scari fara breton de data asta ca am avut deja si m`am saturat de el da iti sta bine si cu breton si fara app si eu am ochi caprui ! succes! :X fundita merit?
Eu zic pentru breton drept dupa ce faci baie il usuci ca su nu mai fie umed si il prinzi cu o clama intr-o parte sau sus(tot bretonul) si zic sa te tunzi bob pentru ca asa am fost tunsa si eu tunsa si imi sta foarte bine
Draga mea, tu vrei sa iti stea parul bine dar fara sa ti-l intinzi sau sa folosesti produse?! nu esti sanatoasa? si foehnul poate fi intr-un fel ca placa daca ti-l intinzi. desi nu o sa reusesti prea bine.
DaciaRomania întreabă: