Daca asa te-ai nascut cu parul cretos n-ai cum sa il indrepti, o colega de-a mea asa il are si se chinue dar degeaba
Bună.
Dacă ai suficienți bani, mergi la salon pentru un permanent prin îndreptare. Are efect în jur de 4-6 luni.
Pa, pa.
Buna! Singura posibilitate sa iti indrepti parul pentru o perioada mai multa de timp ar fi sa iti faci un permanent prin indreptare la un salon de infrumusetare. Daca nu iti permiti sa iti faci un astfel de permanent atunci nu ai ce sa faci si trebuie sa te chinui cu placa de intins parul.
Fratilor ce aveti? fata zice ca vrea sa nu isi mai indrepte parul cu placa si voi ziceti sa isi puna extensii...bai dar cata cultura...
fetita, te sfatuiesc sa iti faci o masca de par din cateva linguri din miere ulei de masline si un galbenus de ou, sa il lasi pe par de la jumatate de ora pana la o noapte intreaga infasurat intr-un prosop, vei avea parul mult mai moale si mai drept, iti vei regenera parul ars si firele despicate si vei folosi mult mai rar placa de par. te sfatuiesc, eu am parul destul de lung, pana la fund si trebuie intretinut, mi-l indrept foarte rar pentru ca aceasta masca se ocupa de tot. eu tin masca pe par o noapte intreaga dupa care il spal cu un sampon pentru par uscat sau deteriorat si are efect... nu e numai vorba de aspect.ci si de ingrijire.
Iti recomand indreptare permanenta. Ti-l faci la fiecare jumatae de an, iar portiunea de par pe care a fost aplicata indreptarea nu se mai increteste, insa va continua sa iti creasca cret. Pe mine m-a ajutat enorm
magixs întreabă: