Mama mea nu m alasa sa il las lung pentru ca "ïmi mananca din vitaminele corpului" si are dreptate, parul foarte lung e nesanatos, plus ca o sa inceapa sa iti cada incet incet, si pn pariu ca varfurile sunt deja foarte tocite si despicate. spune-i asta mamei tale, si, daca iti vrea binele va intelege.
Si nu "mori" de cald? S au cind mergi la wc ce faci cu părul, să nu ti intre n wc
Vorbeste cu ea si explica-i ce iti dorest. Spune-i ca te deranjeaza lungimea lui, ti-ai dori sa fie putin mai scurt ca sa il poti aranja si intretine mai usor.
si nu ar trebui sa iti fie frica sa mergi la un salon, iti taie exact atat cat vrei din el.
vorbeste deschis cu mama ta si exprima-ti dorinta dandu-i argumente ca sa o convingi si cred ca va intelege.
Nu trebuie sa incepi sa plangi si nici sa ii spui ca e viata ta, parul tau, decizia ta. trebuie sa inveti sa comunici cu ea sa ii explici de ce vrei ceva ca sa inteleaga.
trebuie sa inveti sa construiesti o relatie bazata pe comunicare ca sa va puteti intelege, respecta, asculta si sfatui reciproc!
parerea mea insa tu faci cum consideri ca este mai bine pentru tine!
Parul lung iasa de cele mai multe ori in evidenta. De ce nu incerci sa iti faci mai multe coafuri? nu numai prins in coada.
Daca vrei sa te tunzi, spune-i direct ca asta e dorinta ta.
Daca este simplu, fara breton si putin tocit la varfuri este necesar sa treci pe la frizerie. Trebuie sa-ti faci o schimbare. Convige-ti mama ca tie nu-ti place asa si ca nu vei tunde decat putin si fa-ti o tunsoare potrivita parului tau.
Fa-ti bucle, sau indreapta-l. Sau incearca diferite coafuri ( impletiturile sunt foarte in voga acum ). Uite eu urmaresc niste canale pe youtube care poti si tu sa le urmaresti. Ele sunt despre make up si coafuri. CarliBel55, Lilith Moon, Andreas Choice, LuxyHair, Cute Girls Hairstyles. Sau poti sa cauti DIY Hairstyles ( pe youtube sau weheartit ). Ai un mare noroc ca ai asa par lung. Eu am avut nevoie de cativa ani ca sa-mi cresc parul asa cum l-am dorit
Trebuie sa iti impui punctul de vedere in caz ca se supara spune-i ca te chinui cu asa un par si cred ca in cele din urma va fi de acord ^.^