| iulia999 a întrebat:

Am parul tuns bob mediu si as vrea sa imi creasca mai repede. am auzit ca daca iti tai varfurile cand e lune plina cerste de 2 ori mai repede e adevarat? va rog ajutati-ma cu niste secrete sau dati niste siteuri care ma pot ajuta. dau funda.

8 răspunsuri:
| ralucaralu a răspuns:

Nu are chiar nici o legatura luna cu parul tau. Incearca uleiul de ricin, am auzit ca ajuta. Pastreaza-ti parul cat mai sanatos si curat si asa va creste mai repede(firele sunt mai puternice). Sa nu le lasi sa se despice pentru ca cresc extrem de greu.

| Akuryo a răspuns:

Cine ti-a zis ca daca iti tai parul cand este luna plina te-a mintit frumos.Trebuie sa astepti sa creasca, cel mai mult parul creste pe medie 2 cm pe luna.

| maryangelll a răspuns:

Buna! Si eu am parul de lungime medie si intotdeauna mi-am dorit sa-l am mai lung dar pur si simplu nu reusesc. Tin sa precizez ca eu folosesc ulei de ricin de 2 ani de zile si-mi tai varfurile o data la 2-3 luni dar fara niciun rezultat. De exemplu eu imreuna cu o colega aveam parul de aceeasi lungime atunci cand am luat vacanta de vara, iar acum ea il are mult mai lung decat al meu, iar al meu nu a crescut aproape deloc si niciuna dintre noi nu ne-am mai tuns de atunci. Ce sa zic, va trebui sa ma obisnuiesc cu idea. Totusi nu-l am chiar scurt, dar nici lung nu pot sa zic ca este. Depinde de la persoana la persoana. Dar totusi ca sa-ti dau un sfat :fiolele de Revalid sunt ffft bune, iti fac parul mult mai bogat si cu un aspect mult mai frumos. Bafta!

| ingerpufos a răspuns:

Da eu nu cred ca asta cu luna plina ar ajuta eu te sfatuiesc ca ininte cu vreo 2-3 ore sa faci baie sa te dai cu ulei de masline sal lasi sa actioneze si apoi sa faci baie dar sa te speli bine ca sa ti se duca excesul de ulei crede-ma este fft bun uleiul de masline mai bun si decat cel de ricin si decat toate uleiurile crede-ma asta te va ajuta si ar trebui daca este nevoie sa-ti tunzi varfurile cat de des este nevoie pentru. a nu se deteriora prea tare.kisskiss:-X succes funda?

| iulia999 explică:

Cu ce m-ar ajuta apropo saitu ala ralucaralu?

| KarmaChameleon a răspuns (pentru iulia999):

Probabil vroia să-și facă reclamă.

| iulia999 explică:

Da probabil.

| AndreeaAde a răspuns:

Foloseste ulei de ricin.E chiar foarte bun.Si taie-ti varfurile o data pe luna.O sa creasca mai repede.