Mie imi place la nebunie tunsoarea bob numa ca fara breton...asteapta macar o luna sa creasca un pic bretonul si prinde-l intr-o clamita in varful capului.si poti sa il tunzi in scari, apoi cand creste te tunzi cum rei iarasi... sper sa nu mai faci o greseala :* bye
Pai nu poti face altceva decat sa astepti sa creasca. Asta e singura solutie, dar pana atunci poti sa iti pui mese sau ceva peruci dar cred ca mesele ar fi cele mai potrivite
Poi astepti sa iti creasca, iar dupa te tunzi cum iti place
Inainte sa te tunzi trebuia sa intrebi unde te-ai tuns daca ti-ar sta bine cu tipul acela de tunsoare
Cred ca cea mai buna idee ar fi sa iti dai bretonul peste cap cu agrafe sau cu o cordeluta. Daca vrei, poti intreba in saloanele de frumusete daca au ceva care stimuleaza cresterea parului.Am auzit de asemenea produse si, crede-ma, stiu prin ce treci.Nu mi-am tuns bretonul prea scurt, dar de Revelion mi-am tuns parul mai scurt decat as fi vrut.Eu una l-am lasat pana la urma sa creasca natural si acum e cam pana la sfarsitul gurii.Stiu ca mai am mult timp de asteptat, dar parul meu a inceput sa stea bine.Deci, fii curajoasa, gaseste o cale, ca pana la urma va creste si, iti spun din experienta, intr-o buna zi chiar vei rade de ce a fost in capul tau cand te-ai tuns. Sper ca am putut ajuta.
Freza bob cu breton foarte scurt este pretențioasă. Pe internet sunt suficiente site-uri cu freze virtuale, pentru toate tipologiile de fete. Data viitoare încearcă asta. Pana atunci poți lăsă bretonul sa crească, iar restul parului îl poți tunde treptat.
ejwihss întreabă: