anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am pe maini niste bubite(multeeeecrying). Parca as fi urzicata.
Cred ca e de la soare, insa nu am mai patit asa ceva pana acum.(nu am mai facut asa bubuite de la soare)
Cum as putea scapa de ele?crying
P. S Sunt asa bubite ca si cum te`ai fi urzicat.Nu`s puncticele asa mici

5 răspunsuri:
| simf a răspuns:

Alergiile se pot face la orice varsta. eu am alergie la soare (si nu numai). umblu in camasi albe cu maneca lunga, evit pe cat posibil si daca-mi apar bubite dau cu hidrocortizon unguent (asam i-a recomandat dermatologul). o aplicare cu hidrocortizon seara isi face efectul pana a doua zi. oricum, trec in 3-4 zile.

| Nic0L a răspuns:

SA nu te scarpini fac si eu din astea de la soare. ia-ti o crema. de protectie 50+ si date cand te mananca ca sa nu faci rani sau. pur si simplu daca te duci pana la magazin sau in alta parte. si dupa ce vii de la plaja faci repede un dus si te dai sad. is groaznice.

| Lexy ♥ a răspuns:

Buna! si mie mi-au aparut de la soare, dar mi-au trecut cu o crema luata de la farmacie se numeste NIDOFLR Crema si costa pana in 10 lei happy

| Lexy ♥ a răspuns:

nidoflor crema scuzebig grin

| razaila a răspuns:

Hmm...nu stiu ce sa zic... am avut si eu odata un fel de bubite pe piept de la soare.ma prajisem prea raulaughing ale mele erau albe. poate si la tine o fi tot din cauza asta