| HArdMission a întrebat:

Am picioarele grase.Adica sunt grase decat la pulpe...Ce exercitii sa fac? Mentionez ca fac deja cate 100 de genoflexiuni in fiecare zi.

8 răspunsuri:
| MadRaven a răspuns:

Degeaba faci numai genoflectiuni, daca nu mai faci si nisteexercitii cardio pe langa ele.
Sari coarda, danseaza, orice!
Si mareste in fiecate zi durata si dificultatea.
Bafta :-)!

| BluishAngel a răspuns:

Buna happy Si eu am aceasta problema, grasimea mi se depune doar in zona picioarelor si feselor.Cu toate ca este enervant, sunt solutii si pentru ea pe care o sa ti le dau si tie si ar fi bine sa le pui in aplicare chiar daca e iarna. Obisnuieste-te sa mergi la patinoar, ajuta foarte mult in special la picioare, apoi abdomen si spate. Dupa aceea, ai mai putea sa mergi pe jos in unele locuri unde ai treaba si sa nu mai mergi cu masina.Astfel,faci miscare si iti pui picioarele la treaba.De asemenea poti continua cu genoflexiunile, sunt utile.Cand se mai incalzeste, daca nu si acum, poti merge cu bicicleta.Alimentatia trebuie sa fie sanatoasa si sa se bazeze pe fructe si legume.Ele ard caloriile, ajuta digestia si metabolismul si sunt foarte utile pe timpul iernii, cand avem tendinta de ingrasare.Cand vine vara, poti face mai multe exercitii, cum ar fi inotul, dar pana atunci pune in aplicare ce ti-am zis mai sus.Asta voi face si eu happy
Succes big grin

| Gabi20CM a răspuns:

Genoflexiunile lucreaza mult pulpele...Incearca sa le faci corect.Alt exercitiu este forfecarea de picioare.Stai pe spate ridici picioarele si faci forfecatii laterale. Daca vrei gambe alearga doar pe varful picioarelor sau fa serii de ridicari pe varful picioarelor.

| ZuZuDuDu a răspuns:

Pai contina cu genoflexiunile poti sa mai mareste numarul lor adica azi faci 110 maine 120 si tot asa! Ce sa zic nu prea poti sa faci ceva neaparat pentru ca acolo ti-se depune tie de exemplu anumitor oameni li-se depune pe burta, sunci, fese, in toate aceste cazuri este mai usor sa dai jos grasimile dar in cazul picioarelor nu este asa de usor! Bafta!

| TheoCookiesChocolate2013 a răspuns:

Buna,si eu am avut aceeasi problema! Aveam 12 ani si imi cumparam blugi de la femei, cand mergeam la dorctor imi spuneau ca sunt obeza sad am spus stop si m-am apucat de sport, am 14 ani si am reusit sa slabesc facand exercitii in fiecare seara.Acum o sa iti spun cateva din exercitiile pe care le fac.Stai intr-o parte si faci mersul pe bicicleta apoi faci si pe partea cealalta.Stai pe sparte si ridici picioarele la 90 de grade dar trebuie sa fie intinse. happy Si genoflexiunile sunt foarte bune insa pentru a avea rezultate trebuie sa le faci corect si trebuie sa ai o alimentatie echilibrata.Incearca sa eviti fast-food-ul si mananca foarte multe fructe! Sper ca te-am ajutat! Pa-pawinking

| Vally20 a răspuns:

Fa cit mai mult sport))exercitzi sportive)alergaa)vei slabi foarte repede te asigur daca vei face sport))Sucess.